Părinți de nota 10

Gafa uriașă făcută de Adela Popescu, după 9 ani de căsnicie! Radu Vâlcan a rămas mască

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste un deceniu. Recent, prezentatorul de la Antena 1 și-a sărbătorit ziua de naștere, iar partenera de viață a dorit să îi facă o surpriză. Aniversarea, însă, s-a transformat într-o situație comică, actrița făcând o gafă uriașă: lumânările de pe tort nu reliefau adevărata vârstă a prezentatorului TV. Motiv pentru care soția sa a explicat pe internet situația care i-a amuzat pe prietenii virtuali. Vezi mai jos, în articol, detaliile.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cuplurile longevive din showbizul româneasc. Recent, în data de 8 februarie, prezentatorul TV și-a serbat ziua de naștere. Având în vedere această ocazie, actrița în vârstă de 37 de ani a dorit să îi facă o surpriză frumoasă partenerului de viață. În acest sens, a pregătit un moment care va rămâne, însă, memorabil.

Actrița l-a așteptat pe soțul său, acasă, cu un tort aniversar. Însă, târziu și-ar fi dat seama de gafa pe care a făcut-o. Și anume faptul că i-a greșit vârsta prezentatorului TV. În data de 8 februarie, prezentatorul de la Insula Iubirii a împlinit 47 de ani. Însă, gafa a constat într-o lumânare greșită – în locul cifrei 7, actrița a pus cifra 9. Pe rețelele de socializare, Adela Popescu a explicat situația. A crezut că soțul ei ar împlini 49 de ani, și nu 47. L-a „îmbătrânit” cu doi ani, aspect care a stârnit amuzamentul prietenilor virtuali.

Adela Popescu a gafat de ziua soțului ei, Radu Vâlcan: cum arată tortul?

De altfel, Adela Popescu și-a recunoscut gafa. A precizat faptul că, la momentul acela, Radu Vâlcan nu i-a atras atenția de greșeala pe care a făcut-o.

„Las asta aici pentru că știu că greșeala mărturisită e pe jumătate iertată… Acesta este tortul pe care l-am pregătit surpriză pentru ziua iubitului meu. Iubit care îmi știe și îi știu probabil cele mai mari dorințe, frustrări, secrete. Sau așa vreau să cred. Știu multe despre el, mai puțin anul nașterii, se pare…

Săracu’ om e născut în 1977 și a împlinit anul acesta 47 de ani. Tortul meu e cu 49!!! De ce nu mi-o fi spus când a văzut?? De ce a trebuit să îmi dau eu seama singură într-o seară când făceam calculul câți ani o să aibă copiii când el o să împlinească 60 și rezultă ceva greșit.

Ori e prea fin, ori nici el nu mai știe pe ce lume e din cauza conviețuirii cu așa nevastă ca mine.

Ps: 9 nu are fitil pentru că e de fapt un 6 întors. Foarte fericită când l-am găsit rămas de la ziua lui Alexandru. Stresul meu ăsta era, să nu își dea seama că e un 9 improvizat. :))) E greu să vă bateți în gafe cu mine. Sau? :)”, este mesajul notat de Adela Popescu pe Instagram.