Părinți de nota 10

A luat paharul cu băutură și, din greșeală, i-a alunecat un deget în pahar. În numai câteva secunde, oja de pe unghie i s-a schimbat în altă culoare. Atunci a sunat de urgență la Poliție! E halucinant ce a descoperit

Ideea de a folosi substanțe dubioase pentru a incapacita o femeie, de a o face să-și piardă simțul realității, este deja ceva prea comun în societatea modernă.

Acest drog care este folosit în acest scop, a fost echivalat cu ideea de abuz și este binecunoscută ideea că sunt bărbați care îl folosesc, strecurându-l în băuturile femeilor, pentru ca mai apoi să le slăbească sistemul de apărare și să poată profita de ele.

Patru tineri bărbați au hotărât că este de ajuns cu mârlăniile astea așa că au venit cu o idee genială, care le va permite femeilor să rămână în siguranță. Au inventat un lac de unghii care dacă intră în contact cu acea substanță interzisă, atunci se schimbă culoarea unghiei.

Produsul încă nu a fost lansat pe piață pentru consumul în masă, acesta fiind ținut sub observații, dar vor să facă unul transparent pentru a putea fi folosit și de bărbați.

Dacă ai dat lacul pe unghii și îți strecori un deget în paharul din care vrei să bei, tot ce trebuie să faci e să aștepți câteva secunde să vezi dacă se schimbă culoarea unghiei.

Destul de inteligent, nu? Abia aștept să iasă pe piață.