Părinți de nota 10

Ea e cea mai frumoasă fetiță din lume! Nimeni nu crede că e reală! Anastasia are doar 7 ani. Trebuie să te uiți la poze de 2 ori ca să înțelegi, dar SĂ VEZI cum arată mama ei! Woow

Este cea mai frumoasă fetiță din lume, iar rețelele de socializare abundă în poze cu ea, distribuite de zeci și zeci de mii de internauți! Mulți dintre cei care văd pozele ei cred că sunt trucate și chiar lasă comentarii în acest sens, însă fetița este reală și s-a născut în Rusia!

Cea mai frumoasă fetiță din lume, model de la doar câțiva anișori

Anastasia Knyazev are doar 7 ani și este superbă, iar ochii săi se pare că sunt unicat în lume! Fetița face furori pe rețelele de socializare cu frumusețea ei. Chipul angelic, privirea cu adevărat cuceritoare și ochii de un albastru ireal fac din micuța rusoaică un fotomodel de succes, de o frumusețe impresionantă.

Cariera micuței este atent îndrumată de mama ei, pe numele său Anna, care a început prin a posta pe rețelele de socializare poze de la şedinţele foto la care a participat fetița. De aici până la a fi admirată de persoane din întreaga lume a fost doar un pas, scrie EvoNews.com. Fotografiile încărcate pe Instagram o înfățișează pe Anastasiya drept un fotomodel profesionist extrem de grațios.

Nu numai că prezintă diverse tipuri de îmbrăcăminte, ci și coafura și accesoriile au parte de o atenție deosebită atunci când apare în fața aparatului de fotografiat. Instantaneele cu Anastasiya adună în fiecare zi mii de like-uri, iar unii dintre cei care au văzut-o au numit-o drept cel mai frumos copil din lume.

Se vede cu ochiul liber cu cine seamănă micuța model. Mama ei este superbă și ea, iar culoarea ochilor de la ea a moștenit-o. Aceasta este o moștenire care o va umple de bani pe Anastasia.