Părinți de nota 10

Aceasta casa a fost construită în 1887 dar lăsată în ruine, a fost abandonată mulți ani înainte să o cumpere și acum nimănui nu-i vine să creadă CE A FĂCUT DIN EA

Uimitor! Nimeni nu poate crede ceea ce acest om a realizat cu această casă, construită în anul 1887, dar care a fost abandonată și în ruină de mulți ani înainte ca el s-o cumpere. Casa părea că e pe cale să se prăbușească.

Acest imobil imens a fost trecut cu vederea de cei care căutau să cumpere o casă nouă, dar nici măcar nu și-au ridicat privirea pentru a o lua în considerare. Totuși, cineva a observat această locuință în ruină și a decis să o cumpere.

A petrecut mult timp și a cheltuit o mulțime de bani pentru a conserva această importantă piesă de istorie arhitecturală și a transforma-o într-o casă magnifică. Transformarea este aproape de neînțeles! Așteaptă să vezi și în interior… Iată cum arăta casa inițial.

Dar iată cum arată după restaurare.

Podelele sunt realizate din cinci tipuri diferite de lemn, iar culorile se strecoară prin ferestrele cu vitralii, ca un curcubeu.

Fiecare dintre cele cinci dormitoare de la etajul al doilea este decorat într-un mod unic și are un farmec aparte.