Părinți de nota 10

Și-au dorit o nuntă ca-n povești, dar într-o zi totul s-a schimbat și mirii au făcut nunta la spital

O mireasă din Canada a făcut un lucru neașteptat în timpul nunții sale și a dat o fugă în rochia de petrecere la spitalul din oraș unde se afla bunica sa imobilizată la pat.

Jessica Colalillo, în vârstă de 24 de ani, și partenerul ei Adam, în vârstă de 31 de ani, ambii din Ontario, Canada, și-au spus DA în fața preotulului, luna trecută.

Cei doi miri au organizat o ceremonie intimă de nuntă, dar ziua specială a fost umbrită de absența bunicii miresei, Gemma Russo.

Gemma, în vârstă de 88 de ani, din Italia, fusese „emotionată” să-și vadă nepoata la legămintul cununiei cu viitorul ei soț.
Cu doar câteva zile înainte de ziua cea mare, „nonna” a suferit o cădere majoră de sănătate care a lăsat-o legată de pat, ceea ce a dus la o spitalizare lungă.

Jessica, de profesie coordonator de operațiuni, era atât de disperată să-și aibă bunica acolo în ziua specială, încât a născocit un plan pentru a o surprinde la spital la doar câteva clipe după ce mirii și-au spus jurămintele de nuntă.

Bunicii nu i-a venit să-și creadă ochilor când noii căsătoriți au apărut în fața ei și a devenit imediat „isterică”, când a remarcat cât de „frumoasă” este Jessica în rochia de mireasă, potrivit Daily Mail.

Jessica a explicat: „„Cu trei săptămâni înainte de nunta mea, nonna a căzut și a trebuit să meargă la spital. Acest lucru a dus-o la a suferi probleme grave de mobilitate și a devenit imobilizată la pat.

Cu o zi înainte de nuntă, am spus spitalului că plănuiam să mergem la ea”.
„Era isterică, era atât de fericită. Sunt sigură că era supărată că nu a putut veni, dar totuși s-a bucurat să mă vadă în rochie’, a mai spus Jessica.

Jessica a adăugat că personalul de la Spitalul Juravinski din Hamilton, Ontario, a fost bucuros să participe la surpriză și chiar a scos-o pe Gemma afară pentru marea dezvăluire.