Părinți de nota 10

Credea că are familia perfectă însă a descoperit adevărul șocant! Soțul ei avea altă viață în paralel: ”Nu știu cum am să le spun că mai au doi frați”

Să îți contruiești un cămin, să întemeizi o familie, să ai o relație cu partenerul tău, toate acestea par dificil de obținut în lumea de astăzi, când relațiile se încheie mai mereu cu un divorț.

Nimeni nu are răbdare să rezolve problemele, ci e mai simplu să pleci și să te bucuri de emoția primelor întâlniri.

Însă, în ciuda vremurilor în care trăim, Anemona credea că și-a găsit, cu adevărat, fericirea. Avea o familie superbă, trei copii dintre care chiar doi mari, plecați la facultate, și un soț iubitor, care o răsfăța și o apecia.Dar… toate acestea nu au fost decât o minciună! Femeia a povestit pe o rețea de socializare durerea cumplită prin care trece de când a aflat adevărul cumplit despre soțul său, bărbatul care îi jurase iubire până la finalul vieții!

Credea că are familia perfectă însă a descoperit adevărul șocant!

”Soțul meu este broker de asigurări, are mai multe filiale prin țară, așa că pleacă de acasă o săptămână da, una nu. Se pare că în săptămâna când era plecat, avea, de fapt, o altă familie în alt oraș. Are o logodnică cu care are 2 copii, amândoi adolescenți. Am descoperit adevărul când a trebuit să îmi fac un nou cont deFacebook și am căutat contul soțului meu să îi dau add în lista de prieteni și am descoperit un alt profil, cu un alt nume de familie, dar cu poza în care era tag-uit de către logodnica lui și de către copiii lui. Printre acele poze sunt fotografii sărutându-și logodnica cu el și copiii, care îi seamănă perfect.

Sunt sfâșiată de durere. Fiecare parte din mine vrea să urle la ei pentru că mi-a distrus viața. Însă o altă parte își dorește să ignore treaba asta și să îmi văd de viață în continuare. Pentru că viața noastră este liniștită, este bun cu copiii, este sursa principală financiară, este iubitor, dar este așa și cu cealaltă familie. Aș deschide un vortex periculos pentru ambele familii.

Am inima cioburi, nu am plâns atât de mult în viața mea

Am inima cioburi, nu am plâns atât de mult în viața mea. Fiul meu cel mic este plecat într-o excursie și sunt singură până ce soțul meu adulter, mincinos și ticălos vine acasă. Viața mea este distrusă. Este exact ca un scenariu de film și nu fac altceva decât să sper că va veni acasă și îmi va spune, ca în telenovele, că e fratele lui geamăn de care nu știam. Nu știu ce să fac. Sunt tentată să îmi fac bagajele și să plec.

Nu știu dacă mai pot să fiu în casa unde ne-am crescut copiii, unde am petrecut fiecare dintre cele 26 de Crăciunuri împreună, dar am stat singură la fiecare Revelion, în timp ce el spunea că muncește pe rupte, dar era cu cealaltă familie. Îmi vine să plec și să îi las un bilet, să îl rănesc așa cum m-a rănit și el pe mine, dar nu este posbil, din păcate. Nu știu cum voi da ochii cu el”,  a povestit îndurerată femeia.

Credea că are familia perfectă însă a descoperit adevărul șocant! Ce s-a întâmplat atunci când femeia și-a confruntat soțul

Anemona a cerut sfatul internauților șia reușit să ia o decizie, chiar dacă extrem de dificilă, foarte sănătoasă pentru ea, dar și pentru copiii ei.

”După sfaturile voastre, am apelat la un avocat, care mi-a spus să adun cât mai multe dovezi, precum poze de pe facebook, bilete de avion, mesaje. Totul va fi strâns într-un dosar care va fi prezentat unui judecător sau a unui juriu când vom ajunge la divorț. Mai mult, am intrat în contact cu cealaltă femeie care a fost la fel de surprinsă ca și mine. Se pare că ea este independentă financiar de el. Soțul meu știe că am aflat și acum stă la un hotel, dar nu știe că și cealaltă femeie a aflat. L-am confruntat de cum a intrat pe ușă.

A început să plângă și să implore și a devenit patetic. Adică, și eu plângeam, dar l-am văzut ca pe un laș patetic. Ceea ce și este. Deși amândoi suntem proprietari pe casă, a ales să plece și să nu îmi stea în cale pentru binele meu, a spus el. Poate că ar fi trebuit pentru binele meu să nu aibă o altă familie. Acum sunt mai mult furioasă decât tristă. Copiii mei nu ai nicio idee de ce se întâmplă, iar fiul meu cel mic crede că tatăl lui este tot în delegație. Nu știu cum am să le spun că mai au doi frați. Simt că mă prăbușesc, dar sunt sigură că voi trece și peste asta”, a mai povestit femeia, scrie  qbebe.ro.