Părinți de nota 10

Metoda creativă prin care o mamă și-a pedepsit copilul pentru că se juca pe telefon

Pedepsirea copilului poate fi un subiect sensibil și dificil pentru părinți. Care este modalitatea adecvată de a-l pedepsi pe cel mic, fără a fi prea aspru sau prea permisiv cu el? Ideea unei mame a fost lăudată cât și criticată de milioane de oameni din întreaga lume.

 

Femeia și-a surprins copilul jucându-se pe telefon după ora de culcare, lucru despre care băiatul știa că este împotriva regulilor casei. Așa că mama lui l-a pedepsit, dar nu oricum, ci într-un mod atât de creativ încât a devenit viral pe Internet. Pentru a scăpa de pedeapsă, puștiul trebuie să „câștige” 500 de puncte, conform listei întocmite de mama lui. Iată ce sarcini are de îndeplinit copilul:
„Felicitări! Ești pedepsit!!! Pentru a scăpa de pedeapsă trebuie să câștigi 500 de puncte.  Delict comis: joaca cu telefonul după ora de culcare.

 

Scrie o scrisoare drăguță unui membru al familiei = 10 puncte  Pregătește și gătește cina = 50 de puncte Spală rufele (de la sortat la întins și împachetat) = 100 de puncte Curăță și organizează un dulap din bucătărie = 50 de puncte pe raft  Golește mașina de spălat vase = 25 de puncte Încarcă din nou mașina de spălat vase = 25 de puncte Curăță masa și blaturile de la bucătărie = 25 de puncte  Curăță cuptorul cu microunde = 40 de puncte Curăță și dă cu aspiratorul în sufragerie = 30 de puncte Mătură și dă cu mopul în bucătărie = 30 de puncte Spală geamurile = 10 puncte pentru fiecare fereastră în parte Udă plantele din casă = 10 puncte Șterge praful în sufragerie = 10 puncte Curăță baia (chiuvetă, toaletă, podea) = 50 de puncte Golește coșul de gunoi și pune alt sac = 10 puncte pe coș de gunoi  Curăță litiera pisicii = 10 puncte”