Părinți de nota 10

Neoviderm – ce beneficii oferă acidul hialuronic și beta-glucanul pentru sănătatea pielii?

Beta-glucanul și acidul hialuronic sunt ingrediente active deosebit de benefice în îngrijirea pielii, fiind recomandate persoanelor care doresc să își mențină pielea sănătoasă și cu aspect tânăr. Aceste două ingrediente puternice lucrează împreună pentru a-i oferi pielii hidratarea de care are nevoie, dar și protecție anti-îmbătrânire și antiinflamatoare. Alegând produse de îngrijire a pielii formulate cu ingrediente atent alese și adoptând un stil de viață cât mai echilibrat, vă puteți menține sănătatea și frumusețea pielii.

Neoviderm – alegerea ideală pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Crema Neoviderm este deosebit de populară atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților, fiind deja folosită cu regularitate în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Formulată cu acid hialuronic și beta-glucan, ajută pielea să se vindece și să își recapete sănătatea și frumusețea. Beta-glucanul din compoziția cremei este o polizaharidă naturală, care se găsește în pereții celulari ai ciupercilor, drojdiei și cerealelor, precum ovăzul și orzul. S-a dovedit că deține proprietăți anti-îmbătrânire și antiinflamatoare, susținând totodată producția de colagen, care este esențială pentru menținerea aspectului tânăr al pielii. La rândul său, acidul hialuronic este un umectant care se găsește în mod natural în organism.

Acționează prin atragerea și reținerea umidității în piele, făcând-o să arate mai suplă, mai netedă și mai tânără. De asemenea, acidul hialuronic este soluția pentru pielea uscată sau deshidratată, oferindu-i un nivel ridicat de hidratare pe termen lung. Atât beta-glucanul, cât și acidul hialuronic sunt două ingrediente deosebit de benefice, însă combinația lor este foarte puternică, susținând sănătatea și aspectul frumos al pielii.

Neoviderm – crema formulată cu beta-glucan și acid hialuronic

Crema Neoviderm este formulată cu beta-glucan, acid hialuronic și alginați care nu doar că îi oferă pielii îngrijirea atentă de care are nevoie, dar totodată favorizează procesul fiziologic de vindecare a pielii. Neoviderm cremă poate fi folosită pentru hidratare intensă în cazul pielii uscate sau iritate, dar și pentru tratarea arsurilor solare, a arsurilor de gradul I și II, a zgârieturilor sau după un tratament de peeling chimic. Neoviderm este deosebit de recomandată și în îngrijirea pielii post tatuaj.