Părinți de nota 10

Descoperă care e cheia succesul pentru învățarea limbii engleze. Conversația

Învățarea limbii engleze poate fi o experiență transformațională pentru copiii si adulți, deopotrivă. Cu toate acestea, mulți oameni au dificultăți când vine vorba de a vorbi în engleză. Indiferent de cât timp au petrecut studiind, teama de a nu se face de râs pronunțând „greșit” îi blochează.

Ei bine, există o abordare care este adesea subestimată, dar esențială în dezvoltarea competenței de speaking și a siguranței de sine în comunicarea în limba engleză: conversația.

Pentru copii, ideal ar fi să poată vorbi în engleză cu părinții.

Mai ales dacă sunt încă la vârsta la care petrec cea mai mare parte a timpului cu ei. Astfel, nu vor avea neapărat nevoie de cursuri de engleză pentru copii ca să se simtă confortabil conversând în engleză. 

Pe de altă parte, dacă nici părinții nu stăpânesc engleza, sunt oricând binevenite cursurile de engleză pentru adulți, în format online, ca să poată fi încadrate ușor în programul zilnic. 

În plus, cum învață și se motivează cel mai bine un copil? Luând exemplul părinților, imitându-i. 

De asemenea, și pentru cei mici există o variantă mai confortabilă și mai puțin costisitoare ca să învețe limba engleză: cursurile online de engleză pentru copii. Totul e mai ușor când nu trebuie să pierzi timp și bani pentru transport. 

Vezi oferta Bright Kids: Cursuri Engleza Copii -> https://www.brightkids.ro/cursuri/copii/engleza/

În continuare, o să-ți arătăm cum ne ajută conversația să învățăm mai repede limba engleză și să fim siguri pe noi în orice context.

Conversația – fundamentul învățării limbii engleze

Știm cu toții că pentru a învăța o limbă străină, trebuie să vorbim în acea limba. Conversația este cheia care deschide ușa către înțelegerea și asimilarea limbii engleze. Mai mult decât simpla memorare a regulilor gramaticale, conversația permite copiilor și adulților să practice pronunția corectă și să își dezvolte abilitatea de a asculta și de a înțelege cuvintele vorbite.

Partener de conversație 

Pentru copii, este esențial să aibă pe cineva pentru a vorbi în limba engleză. Părintele poate juca un rol crucial aici. Implicarea activă a părinților în procesul de învățare a limbii engleze a copiilor lor le oferă oportunități neprețuite de a-și dezvolta abilitățile de comunicare. În plus, acest timp petrecut împreună consolidează legătura dintre părinte și copil.

White Press104.png

Cursuri de engleza pentru copii – o alternativă benefică

Desigur, nu toți părinții au timpul sau cunoștințele necesare pentru a fi parteneri de conversație eficienți într-o limbă străină. Aici intervin cursurile de engleză pentru copii. Acestea sunt create special pentru a oferi mediul potrivit pentru învățarea interactivă și practica limbii engleze, într-un mod eficient. Cu ajutorul profesorilor specializați, copiii pot să-și dezvolte abilitățile de comunicare, să interacționeze cu alți copii și să se simtă confortabil în conversații în limba engleză. 

Învățarea timpurie a limbii engleze

Nu este nevoie sa aștepți până când copilul tău este mai mare pentru a începe procesul de învățare a limbii engleze. Copiii care sunt expuși la o limbă străină de la o vârstă fragedă au o mai mare capacitate de a absorbi și de a învăța limba fără presiune și fără efort. Acest lucru le dă un avantaj substanțial în dezvoltarea abilităților de comunicare.

Învățarea online – flexibilitate și confort

În era digitală, învățarea online a devenit tot mai populară și accesibilă. Cursurile online de engleză pentru copii oferă flexibilitate și confort, permițându-le să învețe de la distanță, de acasă. Această opțiune este ideală pentru părinții ocupați și pentru copiii cu orare pline. 

 

Învățarea limbii engleze este un proces complex care implică mai mult decât memorarea regulilor gramaticale. Conversația este baza înțelegerii profunde și folosirii eficiente a limbii. Cu sprijinul părinților și prin participarea la cursuri specializate, copiii pot dezvolta abilitățile de comunicare de care au nevoie pentru a avea succes în viitor.

Andreea Bâja – Fondator Bright Kids