Părinți de nota 10

Supa minune în doar 3 zile… pe măsură ce vă doriți și luptați împotriva inflamației, a burții și a diverselor boli

Nuca de cocos (lapte si ulei) în multe dintre rețetele de supa la rece plină de vitamine complexe C, E si B, precum si fier, seleniu, sodiu, calciu si magneziu. Toate acestea vă ajută să luptați împotriva infecțiilor și să vă mențineți sănătatea și tăria.

Un alt ingredient cheie în aceste rețete este turmericul. Ne iubim turmericul. Îmbunătățește sistemul imunitar la pacienții cu Alzheimer, reduce colesterolul, luptă și previne cancerul, îmbunătățește funcția hepatică și ajută persoanele care suferă de fibroză chistică.

Mirepoix (cuvântul cheie de bucătar pentru morcovi, ceapă și țelină care începe o rețetă) se găsește ca bază în multe dintre aceste supe, iar ceapa din interior este plină de beneficii pentru sănătate! Ele servesc ca antihistaminic, antiinflamator și antioxidant, care vă ajută să vă mențineți sănătatea. De asemenea, acestea au o concentrație ridicată de polifenoli utili. Polifenolii ajută la prevenirea bolilor degenerative, cum ar fi cancerul și bolile cardiovasculare.

Ghimbir, oh, cum am adormit ghimbirul! Este unul dintre cele mai bune remedii pentru greață și este un important antiinflamator. Ghimbirul este, de asemenea, antibacterian, antiviral, antioxidant și antiparazitar. Toate aceste caracteristici fac ca un luptător să devină un avertisment.

Plantele și legumele din fiecare dintre aceste rețete joacă un rol important în a vă ajuta să vă mențineți sănătatea. Cu atât de multe varietăți de a alege, ieși din zona de confort pentru a încerca ceva nou și vindecător.

Potrivit medicului nutritionist, Megan Kelly

„Susținerea organelor de detoxifiere este la fel de importantă în ceea ce privește hrănirea corpului, deoarece eliberează toxine din acesta. În timp ce corpul tău se elimină întotdeauna în mod natural de toxine nedorite pe cont propriu, o „curățare” sau „detox” va ajuta la susținerea organelor relevante în acest proces și o va face mai eficientă.

Un detox bun va promova un ficat, intestin, rinichi, sistemul limfatic, plămânii sau chiar pielea. În timp ce cea mai populară formă de detoxifiere implică sucuri, există o altă modalitate mai caldă de detoxifiere și refacere: supa curăță.

Consumând supa densă de nutrienți inundă corpul cu condimente de vindecare, vitamine, minerale, acizi grași esențiali și aminoacizi, care sunt ușor digerate și asimilate care permite organismului de a utiliza energia spre întinerire și reparații celulare, mai degrabă decât de prelucrare a alimentelor grele.

Prăjiturile includ, de asemenea, fibrele și substanțele necesare pentru reglarea zahărului din sânge, care va ajuta la scăderea în greutate, echilibrul hormonal și sănătatea mintală.

Supa de curățare este, de asemenea, mai scăzută în zahăr decât sucurile curăță deoarece folosesc mai multe legume și carbohidrați complexi față de fructe, ceea ce tinde să facă pe oameni să se simtă mai bine și mai energici.

Beneficiile unei curaturi de supa includ: inflamatia redusa, cresterea nivelului de energie, prevenirea bolilor, întinerirea celulelor, pierderea in greutate si pielea limpede ”
1 – Supa de morcovi de nucă de cocos
Ghimbirul, morcovul, usturoiul și ceapa din această rețetă sunt împachetate cu antioxidanți, vitamine și minerale care îmbunătățesc sistemul imunitar al organismului și ajută la lupta împotriva gripei.

2 – Supă de legume cu stimulare imună
Această supă puternică se va lupta alături de sistemul imunitar pentru a lupta împotriva bug-ului tău și a tăia pe strănut.

3- Gripa de pui de găină
O versiune supraîncărcată a supa de luptă împotriva gripei preferate!

4-5 Ingrediente Pui Chili Albi
Această supă aromată poartă un pic de căldură și tang care kickstarts sistemul imunitar și vă ține sănătoși!

5 – Vindecarea ceaiului verde și supa de găină
Ceaiul verde în supă ?! Nu puneți întrebări; Doar iubeste-l!

6- 15 minute de supă de nucă de cocos curry
Este nevoie de doar 15 minute pentru a face această supă? Contează pe mine!

7 – Morcov prăjit și supă de turtă dulce de cartofi dulci
Morcov? Cartof dulce? CURCUMĂ? Da, te rog!

8 – Supă de ciocolată turtă cu Shiitakes, napi și găluște Soba
Inimă, pământ și hrănitoare. Această supă va menține sistemul dvs. imunitar luptând!

9 – supă de detoxifiere din brom
Anti-inflamator, imbunatatirea imunitatii!

10 – Supă de Detox de curățare
Veggies, legume și mai multe legume! Va da puteri suverane!

11 – Sfeclă de aur și Supă de fenicul
Această supă nu poate fi bătut!

12-Thai Yam Soup cu Lemongrass și Ginger
Ghimbirul va face zâmbetul tău în burtă și vă va menține sistemul imunitar muncind din greu.

13 – Supă de Supă Superfizică de fasole neagră și de cartofi dulci
Nu vă temeți de toate puterile puternice de vindecare ale acestei supă. Îmbrățișează-i.

14 – Îmbunătățirea imunității pentru plante medicinale
În loc să aruncați ciorchini de plante rămase, faceți acest lucru și ajungeți în curând!

15 – Supă de brânză „de brânză” Paleo Broccoli
Bogată, cremoasă și fără lapte, aceasta este o supă de confort perfect pentru sezoanele de toamnă și de toamnă.