Părinți de nota 10

Ți se îngrașă părul la rădăcină? Cum să scapi de părul gras în doar câteva minute

Dacă îţi doreşti să economiseşti mulţi bani şi în acelaşi timp să arăţi fabulos, poţi încerca un truc pe care eu îl folosesc de ani de zile.

Niciodată nu îmi lipseşte din casă pudra de bebeluşi, iar după ce i-am aflat întrebuinţările multiple, am tot timpul grijă să o am în geantă şi la birou, căci m-a scăpat de multe ori de clipe neplăcute.

Iată câteva întrebuinţări pe care ar trebui să le cunoşti şi tu despre pudra pentru bebeluşi

1. Dacă vrei să ai gene mai voluminoase, încearcă pudra de bebeluşi. Aplică primul strat de mascara şi aplică puţină pudra pe gene cu ajutorul unui beţişor de urechi. Următorul pas este să dai încă un strat de mascara, iar toată lumea va crede că ai gene false. Efectul este unul garantat, iar multă lume te va complimenta.

2. Dacă lănţişorul pe care porţi la gât s-au înnodat şi nu ştii cum să îl desfaci în numai câteva secunde, încearcă tot pudra de bebeluşi. Presată puţină pudra de talc pe zonele înnodate ale colierului, apoi freacă uşor nodurile între degetul mare şi celelalte degete, iar lănţişorul se va desfacă fără efort.

3. Toate femeile cu părul lung au trecut măcar o dată printr-o situaţie în care nu au timp să îşi spele părul şi au apelat la şamponul uscat. Dacă nu ai acasă şampon uscat şi vrei să elimini excesul de sebum de pe scalp, încearcă puţină pudra de bebeluşi.

Presară pudra de par la rădăcini, masează uşor cu degetele şi apoi elimina cu ajutorul unui pieptene cantitatea în axces. Va părea că abia ţi–ai spălat părul.

4. Petele de ulei de pe haine sunt extrem de greu de îndepărtat, iar cine a trecut prin aşa ceva ştie despre ce vorbesc. Că să scapi de ele, apelează cu încredere la pudra pentru bebeluşi. Aplică nişte pudra pe ambele părţi ale ţesăturii murdare, insistă pe zona cu ulei şi tamponează uşor, iar apoi lasă să stea cel puţin o ora. În acest timp, pudra de talc va absorbi uleiul. Pune haina la spălat în mod obişnuit.

5. Păstrează hainele de piele mereu strălucitoare, că şi cum abia le-ai cumpărat. Tot ce trebuie să faci este să aplici puţină pudra pentru bebeluşi pe haina din piele şi să o freci cu o cârpă moale.

6. După câteva zile, aşternuturile nu mai sunt la fel de curate şi dacă nu vrei să le speli imediat, presară puţină pudra de talc pe ele, iar somnul tău va fi unul mult mai liniştit.

7. Scapă de mirosul de urină al animalelor de casă cu pudra pentru bebeluşi. Presară pe zona murdară şi lasă timp de o ora, apoi aspiră.