Părinți de nota 10

15 semne importante că organismul vă cere ajutorul – Nu le ignorați

Corpul uman este proiectat absolut minunat. În același timp, în interiorul corpului există un număr incredibil de procese. Și, dacă apare un eșec, atunci cu siguranță simțim ceva neobișnuit. Cu toate acestea, mulți dintre noi pur și simplu ignoră aceste semne. Dar organismul ne semnalează despre anumite probleme.

Să încercăm să ne dăm seama ce înseamnă aceste semnale:

Piele uscată. Organismul tău are insuficiență de vitamina E. Pentru a-ți suplini norma include în regimul tău alimentar nuci, pește gras și ulei vegetal.

Părul și unghiile fragile. Aceste simptome dau dovadă de lipsa de vitamina B și calciu. Consumă fasle și cereale integrale.

Sângerearea gingiilor. Sângerarea gingiilor semnifică lipsa de vitamina C. Consumă cât mai des ceapă, usturoi, fructe și legume.

Insomnie și irascibilitate. Ai lipsă de magneziu și potasiu în organism. Aceste elemente se găsesc în caise uscate, prune și sfeclă.

Cârcei în timpul nopții. Cârceii de asemenea dau de știre că ai lipsă de magneziu și potasiu.

Piele aspră la coate. Acest simptom dă dovadă de ai insuficiență de vitamina C și A, care se găsesc în toate legumele și fructele de culoare porticalie: morcovi, dovleac, roșii, caise, caise uscate.

Vrei produse cât mai sărate. Ar putea să ai în organismul o infecție sau o inflamație, în special în sistemul urogenital.

Vrei cât mai mult dulce. Ai putea să fii epuizat(ă) și să ai nevoie de furnizare de energie rapid. În acest caz, este mai bine să consumi miere sau ciocolată neagră, pentru a nu avea probleme cu tractul gastro-intestinal.

Ai poftă de semințe de floarea soarelui. Corpul tău este lipsit de antioxidanți.

Simți nevoia să consumi acru. Organismul cere aceste produse, deoarece necesită o stimulare a ficatului sau a vezicii biliare. Include în dieta ta lămâie și afine.

Îți place amarul – ai probleme cu tractul gastro-intestinal; se recomandă o detoxifiere a organismului

Ai poftă de fructe de mare – probabil ai o lipsă de iod din organism.

Pofta de alimente crude – probleme hepatice sau gastrita

Mâncarea nu are gust – depresie

Pofta de a manca picant – indica probleme ale tranzitului intestinal

Acestea sunt semnalele — asculta-ti corpul si fii sanatos!