Părinți de nota 10

Doar 5 minute înainte de somn și uită de coapsele pufoase – Exersez timp de 3 săptămâni, iar mâine merg să-mi cumpăr blugi noi

Recent am întâlnit o veche prietenă care a slăbit foarte bine în zona copaselor. Sunt sigură că nu a mers la sală, de aceea am hotărât să aflu secretul cu orice preț. Am ieșit la o plimbare și secretul a fost dezvăluit.

Cum să slăbești în zona coapselor?

Această metodă, care are un rezultat excelent, a fost elaborată de un antrenor american pe nume Tracy Anderson. Efectuarea acestor exerciții este foarte simplă. Puteți să le faceți înainte de somn chiar și în pat. Succesul depinde de regularitatea exercițiilor!

Chiar dacă am o greutate normală nu pot să mă laud cu coapse perfecte, de aceea am decis să le încerc. Efectul l-am observat imediat. Aproximativ peste trei săptămâni mușchii s-au fortificat și picioarele au devenit mai frumoase! Aceste antrenamente scurte de 5 minute lucrează foarte bine mușchii din spate, față și interiori ai coapselor.

Efectuați exercițiile pe o suprafață plană. Creați-vă un obicei de a le efectua înainte de somn, puteți să le faceți chiar și în pijama.

1. Poziție inițială: culcați-vă pe spate și puneți mâinile de-a lungul corpului, ridicați picioarele în sus, cu vârfurile întinse. Îndoiți ambele picioare din genunchi și reveniți la poziția inițială. Creați presiune în partea din față a coapsei. Dacă vă este greu, susțineți corpul cu mâinile. Repetați de 10 ori.

Dacă faceți totul corect, veți simți căldură și mici înțepături în picioare.

2. Odihniți-vă 20 de secunde și efectuați al doilea exercițiu. Poziția inițială este la fel ca cea precedentă. De această dată le îndoiți pe rând. Străduiți-vă maxim să atingeți călcâiul de fese. Repetați exercițiul de 10 ori pentru fiecare picior.

3. Nu uitați să vă odihniți după fiecare exercițiu. Pentru a face să lucreze mușchii coapselor și ai abdomenului în același timp, trebuie să efectuați următoarele. Culcați-vă pe spate și ridicați picioarele. Balansați picioarele înainte și înapoi desprinzând ușor fesele de pe covoraș și încordați partea superioară a picioarelor. Este un exercițiu mai dificil, începeți de la 10 repetări și ajungeți treptat la 20.

4. Culcat pe spate, ridicați picioarele și încrucișați-le. Ele trebuie să se mențină cu puțină presiune. Îndoind picioarele de la sine, încercați să le îndoiți și să reveniți la poziția inițială. Efectuați 10 exerciții și schimbați piciorul care este deasupra. Repetați de 10 ori.

Modul sănătos de viață este foarte important. Nu toți au posibilitate să meargă la sala de sport și să aibă un antrenor personal. Însă există posibilitate să slăbiți în zona picioarelor și a coapselor chiar acasă, important este să nu vă leneviți și să efectuați exercițiile cu regularitate.

Nu uitați să vă alimentați corect, dacă veți mânca prăjituri și biscuiți înainte de somn, nici un exercițiu nu vă va ajuta.