Părinți de nota 10

Simplu, la tine acasă! Șase tehnici surprinzătoare și eficiente cu ajutorul cărora poți obține sprâncenele perfecte

Dacă ai de a face cu sprâncenele subțiri, mai jos există câteva remedii pe care le poți aplica chiar la tine acasă și care îți pot face sprâncenele mai dese. În plus, vor avea un aspect natural.

Înmoaie o dischetă demachiantă în ulei de cocos și aplică-l pe sprâncene. Poți să-l lași peste noapte să acționeze pentru că nu-ți va face nici un rău și îl poți îndepărta de dimineață prin spălare.

Fă acest lucru zilnic. Uleiul de cocos reduce pierderea proteinelor și îți va face sprâncenele mult mai puternice.

2. Uleiul de măsline.

Pune câteva picături de ulei de măsline pe degete și aplică-le pe sprâncene. Lasă uleiul să acționeze câteva ore, apoi îndepărtează-l prin spălare.

Poți face acest lucru cel puțin o dată pe zi, depinde de rezultatul pe care ți-l dorești. Uleiul de măsline conține vitamina A și E și ajută la creșterea părului.

3. Uleiul de migdale.

Pune câteva picături de ulei de migdale pe degete și masează-ți sprâncenele cu mișcări circulare. Lasă-l să acționeze pe toată durata nopții și spală-l de dimineață.

Uleiul de migdale este bogat în vitaminele A, B și E și stimulează creșterea părului.

4. Aloe Vera.

Cojește o frunză de Aloe Vera și folosește gelul. Masează-ți sprâncenele cu el și lasă-l să acționeze timp de 30 de minute. De asemenea, Aloe Vera sporește creșterea părului.

5. Sucul de ceapă.

Probabil că această tehnică este cea mai la îndemână pentru multe dintre femei. Ai nevoie de:

o ceapă mică

o lingură de suc de lămâie

2-3 linguri de apă

o dischetă demachiantă

Curăță ceapa și pune-o în blender până ce se formează o pastă, adaugă apoi apa. Pune pasta pe o dischetă demachiantă și aplică-o pe sprâncene. Lasă-o să acționeze o oră, după care îndepărtează-o cu o dischetă demachiantă pe care aplici sucul de lămâie.

Poți face acest lucru în fiecare zi pentru că ceapa poate preveni căderea sau ruperea părului.

6. Gălbenușul de ou.

Vei avea nevoie de:

un ou

o pensulă

Separă gălbenușul oului de albuș și bate gălbenușul. Aplică-l pe sprâncene folosind pensula și lasă-l să acționeze timp de 20 de minute. Repetă această procedură de 2 sau 3 ori pe săptămână.