Părinți de nota 10

Astrologul Mariana Cojocaru a facut anuntul! Zodiile cu noroc mare in urmatorii ani

Mariana Cojocaru, celebrul astrolog, aduce vesti excelente pentru unele semne zodiacale. Acestea vor avea parte de fericire, bunastare si indeplinirea tuturor dorintelor lor in urmatorii ani. Daca te intrebi daca esti una dintre semnele castigatoare, citeste mai departe pentru a afla.

Mariana Cojocaru, zodiile norocase

Universul a pregatit o multime de surprize frumoase pentru urmatorii ani nativilor nascuti in zodiile Berbec si Gemeni. Mariana Cojocaru spune ca urmeaza o perioada de belsug pentru Berbeci, in timp ce nativii din zodia Gemeni vor avea parte de cativa ani plini de dragoste si flirt.

Berbec

Nativii din zodia Berbec incep sa culeaga roadele muncii din ultimii 10 ani, in care au tras pe branci si au facut sacrificii, de mult ori avand impresia ca totul este in zadar. In urmatorii ani vor veni succese dupa succese, iar veniturile vor creste constant. Este posibil ca Berbecii sa obtina o pozitie mai buna si nu este exclus sa isi mareasca familia cu inca un copil. Cei care nu si-au intemeiat inca o familie o vor face in urmatorii ani.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de cativa ani de flirt si dragoste. Pot avea parte de un succes rasunator in afaceri, dar si de o mostenire. Pana in anul 2025 pot atinge apogeul carierei, popularitatea va fi in crestere si isi vor indeplini toate planurile. Nu vor avea parte de griji in plan financiar si vor avea parte de o multime de experiente pozitive. Li se pot indeplini visele fie in viata personala, fie in ceea ce priveste cariera. Este posibil sa apara ocazia achizitionarii unei locuinte.