Părinți de nota 10

Părinții recomandă Annebebe, rochițe și costume elegante pentru cei mici

Cei mai selectivi părinți au ales în ultimii ani să ofere o atenție deosebită lucrurilor cu care iau contact copiii lor, îndeosebi când vine vorba de evenimente speciale. Micuții și micuțele trebuie să arate precum prinții și prințesele care apar în desene animate sau despre care se povestește în cărți. Astfel, e de la sine înțeles exigența cu care părinții și nașii aleg pentru copii hăinuțe și accesorii, dar și motivul pentru care cei mai mulți apelează la AnneBebe.

AnneBebe – un loc magic în care se găsesc cele mai elegante rochițe și costume pentru cei mici

AnneBebe este un concept devenit realitate în apropierea anilor 2000. Deviza sa a fost cea de a oferi bebelușilor și copiilor din întreaga țară o varietate de produse de calitate de care se pot bucura zilnic, inclusiv când vine vorba de momente speciale la care aceștia urmează să participe.

Prin urmare, portofoliul s-a îmbogățit treptat cu hăinuțe de copii din cele mai frumoase, prevăzute cu țesături moi și fine, delicate și elegante, durabile și cu o atenție sporită la cusături.

Mai mult, s-a dorit ca toți cei care aleg pentru puii lor diferite articole, să poată pune și amprenta personală a copiilor pe acestea. AnneBebe a introdus astfel procedeul de personalizare ce poate fi aplicat pe accesorii, de exemplu, pe anumite elemente ale trusoului de botez, cât și atunci când vine vorba de diferite alte hăinuțe de copii.

Drept urmare, AnneBebe a atins astăzi o vechime frumoasă de aproximativ 21 ani, timp în care au deschis 5 showroom-uri în care hăinuțele și accesoriile disponibile pot fi văzute și analizate fizic, direct în magazine. Pentru cei care nu au posibilitatea de a ajunge în București mai există și posibilitatea vizualizării portofoliului de produse online, de unde se poate comanda și livra la orice adresă de pe teritoriul României.

În portofoliul AnneBebe, părinții, viitorii nași, bunicii și tot cei care sunt interesați de achiziția unor piese de îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier, accesorii pentru botez etc. vor avea contact cu multe branduri consacrate ale industriei precum Guess, PierreCardin, Mayoral, Condor și mulți alții, dar și articole marcă proprie AnneBebe care sunt confecționate după cele mai înalte standarde de calitate în atelierele proprii.

Ai nevoie de o ținută nouă sau vrei să-i faci copilului o haină cadou? Iată ce piese sunt în tendințe!

Fie că te pregătești de un botez, o nuntă la care urmează să participi alături de micuțul tău sau de o ședință foto, îți va fi extrem de ușor să găsești ce ai nevoie la AnneBebe. Rochițele pentru fetițe și costumele pentru băieței sunt în tendințe, iar excepție nu fac nici accesoriile. Copiii mici, îndeosebi cei cu vârsta sub 2 ani, nu au răbdare când vine vorba de procesul de îmbrăcat și pot avea parte de disconfort atunci când ținutele nu sunt corespunzătoare.

De aceea AnneBebe a mizat pe alegerea selectă a țesăturilor cu care se lucrează, vedete fiind țesăturile precum bumbacul, bumbacul organic sau alte materiale moi și plăcute. Atât fetițele care se inspiră de la personalitățile feminine din jurul lor, cât și băiețeii care caută să aibă o ținută după asemănarea personalității masculine, vor fi nespus de încântați când se vor privi în oglindă, dar și atunci când li se vor face fotografii, filmulețe, pe care le vor viziona când vor crește mari. Iar pe parcursul evenimentelor, se vor simți comod și nu vor mai plânge în timpul pregătirilor pentru ziua cea mare.

În ceea ce privește modă și tendințele de actualitate pentru fete, printre cele mai populare opțiuni se numără rochiile din tafta și dantelă, rochiile în stil prințesă cu mâneci bufante sau volănașe. Ca imprimeu se preferă rochiile simple în nuanțe de alb, roz pudrat sau bej, dar și cele înflorate, toate de o frumusețe aparte. Iar AnneBebe oferă inclusiv pantofi, pelerine și alte accesorii care să se potrivească perfect cu acestea.

La băieți, tendințele arată că sunt la mare căutare costumele tradiționale și cele tematice, fără a lipsi din căutări și seturile de costumele clasice prevăzute chiar și din 6 piese, unde se găsesc pantalonii simpli din bumbac sau catifea asortați cu sacouri în dungi, carouri sau buline. Nu vei da greș nici alegând un costum simplu AnneBebe cu toate cele necesare, de la A la Z, care va fi pus în evidență de accesoriile potrivite incluse în set.