Părinți de nota 10

Atenționări privind bronșiolita la copii

Atenționări privind bronșiolita la copii

În sezonul rece, cabinetele medicilor și spitalele de urgență sunt pline de copii care suferă de bronșiolită, o inflamație a căilor respiratorii inferioare situate în plămâni. Uneori, pacienții mici pot manifesta simptome precum cu febră, tuse și secreții nazale, stare de moleșeala, lipă de poftă de mâncare. Alteori, afecțiunea provoacă dificultăți de respirație atât de severe, însoțite de wheezing și insuficiență respiratorie severă, încât copiii rămân în secțiile de terapie intensivă. Dar există soluții eficiente, confortabile și convenabile de a diminua simptomele bronșiolitei, mai exact produsele Tonimer monodoze.

Tonimer monodoze – soluție garantată pentru sănătatea căilor respiratorii

În ultimii ani, numărul de cazuri de bronșiolită la copii este de aproximativ 10 ori mai mare, ceea ce provoacă îngrijorări atât în rândul medicilor, dar mai ales al părinților, care sunt în căutarea unor soluții naturale, care să aibă efect asupra sănătății căilor respiratorii. 

Tominer este un brand a căror produse oferă exact acest lucru! Sunt produse ce au la bază apa de mare, fiind 100 % naturale (nu au conservanți), nu au nici o reacție adversă, și, conform informațiilor de pe Tonimer prospect sunt potrivite în sarcină și alăptare, dar mai important este că, încă din prima zi de viață a bebelușului tău vei avea un ajutor de nădejde în cazul apariției afecțiunilor respiratorii. 

Tonimer monodoze sunt ideale pentru aparatul de aerosoli, 100% apă de mare cu osmolalitate forte testată pentru fiecare lot de produs . O soluție hipertonică sterilă este perfectă pentru afecțiunile acute și cronice ale tractului respirator inferior, însoțite de secreții nazale dense, vâscoase.

Tonimer prospect – beneficiile unui produs natural

Bronșiolita este o afecțiune populară în rândul sugarilor și copiilor mici, iar acest lucru face ca administrarea tratamentului să fie dificilă. Acest lucru nu se poate spune despre Tonimer monodoze, folosite în aparatele de aerosoli, pe care cei mici le acceptă fără prea mari probleme.

Dacă veți verifica Tonimer aerosol prospect, veți vedea că este destinat copiilor din prima zi de viață, cât și adolescentilor, adulților și vârstnicilor. Utilizarea Tonimer monodoze alături de spray-ul nazal cu microdifuziune, ce poate inclus în schema de tratament, va avea o acțiune decongestionantă nazală și bronșică și de fluidificare a mucusului și va îmbunătăți rapid simptomatologia bronșiolitei sau a altor afecțiuni ale tractului inferior.

Tonimer monodoze este o soluție pentru afecțiunile respiratorii, pe bază de apă de mare, ce poate fi utilizată din prima zi de viață a copiilor, dar au efecte garantate și în cazul adulților și poate fi utilizată o dată sau de mai multe ori pe zi, timp de 15 zile.