Părinți de nota 10

Medicii au aflat ce are Emily Burghelea. După 5 diagnostice diferite la spital privat, Emily Burghelea a plecat la un spital de stat

Emily Burghelea se confruntă cu mari probleme medicale după naștere. A tot fost la un spital privat dar nu a aflat ce are. În cele din urmă a ales un spital de stat. Cinci diagnostic diferite, o posibilă operație de apendicita, anulată ulterior, au fost verdictele pe care proaspăta mămică le-a primit în spitalul privat unde a ales să se trateze.

Astfel că, fără a știi nimic sigur și simțindu-se tot mai rău, în cele din urmă, Emily Burghelea a ajuns la un spital de stat.

După o noapte petrecută și acolo, în final, conform spuselor lui Andrei, vedeta a aflat care este, de fapt, problema ei de sănătate.

”Normal că ne-au lăsat acasă cu diagnostic: evaluare generală. Deși pe ea o durea și mai, am ajuns acasă și a făcut 39,4 și după paracetamol, o oră, i-a scăzut doar la 38,9. Mergem acum de la spital privat la spital de stat…

Măcar a reușit să-l alăpteze pe bebe și să-i facă o rezervă de lapte… În sfârșit, un diagnostic, care este și logic și pentru care avem și tratament… E obosită mititica, a stat toată noaptea la spital”, a scris iubitul lui Emily, pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Bucuroasă, dar vizibil afectată și obosită, Emily Burghelea s-a arătat recunoscătoare și fericită că, în sfârșit, a aflat cu ce problemă se confruntă.

Însă, deși mereu ambii sunt transparenți cu fanii lor, de data această, chiar dacă ea avea scrisoarea medicală în mână, nici Emily și nici Andrei nu au dorit să spună și în mod public ce diagnostic i-au pus medicii blondinei.

”Doamne, sunt efectiv extraordinar de recunoscătoare că mi s-a pus un diagnostic”, a spus și vedeta, pe Instagram.

Ieri, după ce a avut parte de o serie de investigații, medicii de la spitalul privat i-au pus mai multe diagnostice, iar unul dintre ele a fost apendicita. „O durere acută în partea dreapta, în zona apendicelui…Oficial am 5 diagnostice probabile, nimic sigur…”, a scris Emily Burghelea pe contul personal de Instagram, potrivit kfetele.ro.

Soțul vedetei a transmis că aceasta ar putea ajunge chiar pe masa de operație și că vor mai face o analiză să afle dacă mai există un alt diagnostic.

„Rămânem calmi până aflăm ce are Emily Burghelea. O doare foarte rău în partea dreaptă și a avut până acum 4 diagnostice diferite și a avut o operație de apendicită programată de un medic și anulată de un alt medic.

Mai facem o analiză să vedem dacă mai aflăm vreun diagnostic. Încerc pe cât pot să o fac să zâmbească. Îi este greu fără copii. Are dureri din ce în ce mai mari(…)”, a scris Andrei, soțul lui Emily Burghelea, în mediul online.