Părinți de nota 10

Un bebeluș, abandonat de părinți în aeroport. Adulții au decis să îl lase pe banda de bagaje când au aflat că trebuie să plătească bilet pentru el

Un caz i-a șocat pe angajații dintr-un aerport din Israel. Un bebeluș a fost abandonat de părinți pe banda de transport a bagajelor după ce au aflat că trebuie să plătească bilet și pentru el. Adulții l-au lăsat pe minor într-un leagăn de mână.

Doi părinți au renunțat la copilul lor fără să se uite o secundă în spate. Cuplul a refuzat să cumpere bilet și pentru copil, așa că l-au pus într-un leagăn de mână și l-au lăsat singur pentru a continua drumul.

Totul părea bine și frumos în familie până în momentul în care părinții au fost anunțați că trebuie să plătească bilet separat pentru copilul lor. Cei doi cu pașapoarte belgiene nu au acceptat să dea bani în plus și l-au abandonat pe micuț.

După ce l-au lăsat singur, adulții au continuat drumul spre poarta de îmbarcare către zborul până la Bruxelles. Oamenii legii au fost sesizați de urgență de angajații aeroportului, imediat cum bebelușul a fost observat singur pe banda de bagaje.

Totul s-a întâmplat în aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv. Copilul a fost lăsat în urmă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. După ce l-au abandonat, părinții au mers să aștepte pentru controlul pașapoartelor.

În urma deciziei de a-l lăsa singur pe bebeluș, cei doi părinți au fost reținuți de polițiști. Adulții au fost luați de autorități pentru a da explicații cu privire la gestul pe care l-au făcut. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz.

Momentan, nu s-a anunțat cu exactate dacă părinții vor avea dreptul de a-l lua acasă pe bebelușul lor, dar nici dacă vor fi „pedepsiți” pentru fapta lor.

Copilul a fost lăsat al nimănui, totul din cauza banilor. Adulții nu au acceptat ideea că ar trebui să plătească și pentru el, așa că le-ar fi fost mai ușor să îl abandoneze alături de bagajele altor călători.