Părinți de nota 10

La câteva zile după ce Ana a murit sfâșiată, câinii au atacat din nou! De data asta, un copil de doar 13 ani

Un copil în vârstă de 13 ani a fost aproape de o nouă tragedie după ce a fost atacat de o haită de câini în zona Teleorman. IPJ Teleorman a confirmat incidentul pentru FANATIK.

La nici câteva zile după ce Ana murise în București, în Sectorul 6, sfâșiată de câini, a venit rândul unui copil să fie victima câinilor lăsați liberă, fără stăpân.

Micuțul se plimba liniștit în zonă, deși acolo oamenii știau că trăiește o haită mare de câini. Autoritățile nu și-au făcut nici aici treaba și au permis animalelor să rămână libere pe străzi.

”Copilaș de 13 ani, atacat de o haită de câini. Plin de sânge și cu o ureche ruptă, a reușit să scape dintre colții animalelor cățărându-se pe un gard. Vecinii care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite au văzut copilul aproape gol, cu hainele sfâșiate, plin de sânge și cu o ureche secționată”, e scris pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

Incidentul a fost confirmat pentru FANATIK de Iulian Orbeșteanu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman, care a declarat că băiatul de 13 ani a ajuns la spitalul județean însoțit de o mașină de poliție, după care a fost transferat la București.

”Băiatul a fost atacat de o haită de câini comunitari în extravilanul comunei Conțești. S-a refugiat în curtea unei localnice, a fost preluat de tatăl său care l-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Alexandria.

Pe timpul deplasării, acesta s-a întâlnit cu un echipaj de poliție, care l-a escortat până la unitatea medicală. Aici a intrat în evaluare și a fost transportat ulterior la București pentru acordarea de îngrijiri medicale. Copilul a pierdut mult sânge dar se afla în stare stabilă, când a plecat de aici.

Câinii nu aveau stăpân, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal”, a delarat Iulian Obreșteanu, comisar șef IPJ Teleorman pentru FANATIK.