Părinți de nota 10

O fetiţă de 3 ani s-a sufocat în maşina de spălat, în timp ce părinţii mâncau cina. Moartea copilei, anchetată

Un incident tulburător e anchetat la Paris, unde o fetiţă de 3 ani a fost găsită de tatăl său în maşina de spălat. În acest stadiu al investigaţiei, nu s-a precizat dacă victima era deja moartă sau dacă a decedat ulterior, la spital. Potrivit primelor informaţii, copila s-ar fi sufocat în maşina de spălat care nu era în funcţiune, totul în vreme ce părinţii săi mâncau cina într-o altă încăpere din casă.

O fetiţă în vârstă de 3 ani din Paris a fost găsită moartă, în locuinţa familiei. Potrivit Mirror, copila zăcea fără viaţă, în maşina de spălat. Procurorul de caz nu a confirmat dacă decesul a survenit ulterior, la spital, aşa cum se arată, pe surse, într-un articol din cotidianul Le Parisien.

Fata ar fi fost găsită de tatăl său şi de un alt membru al familiei, care au chemat ambulanţa. Tatăl victimei, un francez în vârstă de 48 de ani, a declarat că uşa s-a închis automat şi că nimeni nu folosea maşina de spălat la momentul respectiv. Incindentul s-ar fi petrecut joi seară, în timp ce adulţii mâncau cina. După ce s-a întors de la muncă, bărbatul s-a aşezat la masă alături de soţia de 37 de ani şi unul dintre cei cinci copii ai famililei. „Fiul cel mare are 18 ani, mai au băieţi cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani şi mezina casei – victima”, relatează o sursă apropiată familiei, pentru presa franceză. Aparent, părinţii nu ştiau exact ce fac restul copiilor în timp ce ei mâncau cina.

Conform primelor informaţii, maşina de spălat nu ar fi fost în funcţiune, dar uşa era închisă, blocând copilul în cuva aparatului electrocasnic. Iniţial, cauza morţii a fost pusă pe seama lipsei de aer: închisă în maşina de spălat, copila s-ar fi sufocat. Pe trupul fetei nu erau vizibile urme de violenţă, dar autopsia va clarifica circumstanţele decesului tragic. În acest caz a fost deschisă o anchetă condusă de o comisie de la Protecţia Copilului.