Părinți de nota 10

Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Fetița lor are probleme de sănătate

Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Fetița lor are probleme de sănătate. Vedeta și-a anulat toate planurile pentru a sta cu fiica sa.

La fel ca și alte vedete din România, Cristina Șișcanu își ține la curent urmăritorii cu mai tot ce se întâmplă în viața ei. Așa a făcut și de această dată când a vorbit despre perioada prin care trece.

Într-o postare pe contul său de socializare, prezentatoarea emisiunii ”După faptă și răsplată” de la Metropola Tv, susține că a fost nevoită să își anuleze toate planurile pentru că fiica ei, Petra, este bolnavă.

Micuța a început să aibă dureri de burtă, dar vedeta nu s-a speriat însă pentru că știa că din cauza anumitor viruși, mulți copii pot avea astfel de stări, notează Fanatik.

Totuși, se pare că starea de rău a micuței a continuat și de abia pe seară, Petra a început cât de cât să se simtă mai bine.

”Ieri s-a simțit rău, a vomitat de două ori și a durut-o burtica și toată ziua a mâncat covrigi. Știu că mulți copii se confruntă cu probleme digestive din cauza unor virusuri, ieri mă gândeam oare o fi despre așa ceva și cazul Petrei. (…)

Spre seară a mâncat pâine și cartofi și s-a înviorat înainte de culcare, ceea ce m-a bucurat foarte mult. A dormit toată noaptea foarte bine.

Dimineața s-a trezit voioasă, îi turuie gurița, nu m-a lăsat nici să beau cafeaua. Mă bucur”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

Deși avea programată o ședință foto de Crăciun astăzi, vedeta se temea ca nu cumva cea mică să se simtă rău din nou.

Astfel, aceasta a decis să rămână acasă și să își țină fiica, de care este extrem de mândră, sub observație.

Decizia s-a dovedit una cât se poate de bună pentru că fiica vedetei și a lui Mădălin Ionescu și-a revenit complet, ba chiar a avut prea multă energie, spune ea.

”Trebuia astăzi să mergem la ședința foto de Crăciun, într-un cadru idilic, dar am zis să fim siguri că Petra este bine și să nu fie ceva din zona virusurilor, că trebuie să o țin acasă, să nu dea mai departe.

Astăzi o țin sub observație și văd că are energie, foarte multă, trebuie să îi fac față”, a mai adăugat Cristina Șișcanu, potrivit Fanatik.ro.