Părinți de nota 10

Durere fără margini pentru Mara Bănică! Cea mai dragă ființă s-a stins din viață în această dimineață

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din țara noastră. Vedeta este mereu asumată și nu se ascunde de fanii săi nici în clipele bune, dar nici în cele grele.

Din păcate, ziua de astăzi este cruntă pentru ea și pentru apropiații săi, pentru că tatăl său s-a stins din viață.

Mara Bănică și tatăl său au avut o relație foarte bună și erau apropiați. Acesta avea 71 de ani, vârstă pe care a împlinit-o chiar de Revelion.

Cu ceva timp în urmă, vedeta le-a transmis public părinților săi cât de mult îi iubește și cât le mulțumește pentru tot ceea ce au făcut pentru ea. Mai mult decât atât, jurnalista i-a dedicat câteva rânduri în special tatălui său, cu aproape doi ani în urmă.

„M-a învățat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea și abia apoi să văd filmu. M-a învățat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viața lui”, scria la acea vreme jurnalista.

Din păcate, acum, omul pe care Mara l-a iubit atât de tare s-a stins din viață.

Vestea a fost făcută publică chiar de către scriitoare, pe pagina sa de Facebook.
Vedeta nu a menționat care este cauza decesului, însă a precizat că trupul neînsuflețit al tatălui său urmează să fie depus mâine, 18 noiembrie, la biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală.

Tatăl jurnalistei urmează să fie condus pe ultimul drum sâmbătă, la prânz. Vedeta este distrusă din cauza tragediei și își plânge părintele, care i-a fost mereu alături.

„Tata s a stins astăzi dimineața. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbăta, la ora 12.00, la biserica.
Dumnezeu sa te Ierte si sa te Odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt îți datorez ție”, este mesajul plin de durere pe care jurnalista l-a postat cu doar câteva minute în urmă.