Părinți de nota 10

Atenție, începe sezonul eclipselor! Când este următoarea eclipsă și cum ne afectează

Atenție, începe sezonul eclipselor! Când este următoarea eclipsă și cum ne afectează. Iată la ce trebuie să ne așteptăm din ultima parte a lunii octombrie.

Eclipsele înseamnă și transformări și, pentru că începe un nou sezonl al eclipselor, trebuie să fim pregătiți pentru toate aceste transformări ce vor urma.

Pentru că se va întâmpla totul rapid, îți vine greu să accepți aceste transformări, dar nu prea ai de ales. Eclipsele ne influențează pe fiecare în parte, dar într-un alt mod.

În vreme ce unii se simt copleșiți, alții abia dacă observă. Dar dacă este nevoie de un mare upgrade sufletesc în viața ta, dacă te-ai apropiat de sfârșitul unei călătorii sau ai căutat o piatră de sărit care să te ducă la alta nouă, eclipsele aduc schimbările pe care le tot aștepți de ceva timp.

Sezonul eclipselor aduce de obicei două eclipse care lucrează împreună în tandem. În timp ce eclipsele au o dată de vârf, energia lor este atât de puternică încât avem tendința de a le simți cu o lună înainte și cu o lună după.

Urmează o lună nouă în Scorpion

În acest sezon final de eclipse pentru 2022, avem două eclipse, o eclipsă solară de Lună Nouă pe 25 octombrie și o eclipsă totală de Lună plină sângerie pe 8 noiembrie.

Aceste eclipse au legătură cu eclipsele pe care le-am avut la începutul anului, în aprilie. S-ar putea să observăm teme care se întorc din această perioadă sau descoperi mai multe valențe ale unei situații.

Luna plină sângerie este mult mai intensă și poate îneca unele dintre energiile mai blânde pe care le aduce această eclipsă de soare din octombrie.

Această eclipsă solară de Lună Nouă, din zodia Scorpionului, este o eclipsă parțială și o deschidere blândă a energiilor sezonului de eclipsă.

Eclipsele de Soare sunt portaluri ale noilor începuturi, ele fiind cauzate de Lunile noi, simbol al începutului ciclului Lunar. Acestea deschid uși și pot forma noi căi energetice pe care ajungem să le parcurgem.

Energia lor este proaspătă, chiar îmbietoare și ne poate aminti de ceea ce sufletul nostru a venit să realizeze aici.

Astfel, sub o eclipsă solară de Lună Nouă, ne vom simți inspirați sau poate dornici să plantăm noi semințe și să începem un nou capitol în viața noastră. Depinde de ce își dorește fiecare.

Pe măsură ce această Eclipsă de Soare cade în semnul Scorpionului, s-ar putea să ne conectăm la un nivel superior al sufletului nostru, înțelegându-ne la un nivel mai profund și dezlipind unele straturi pentru a dezvălui un nou adevăr.

Venus, planeta iubirii, frumuseții și expansiunii inimii este foarte activă sub această eclipsă de Soare, trimițând vibrații armonioase în cosmos.

Cu Venus foarte activă în acest moment, putem folosi această energie a eclipsei de Soare pentru a ne extinde inimile, pentru a dărui și a primi dragoste în viața noastră și pentru a ne gândi la ceea ce prețuim cu adevărat.

Ne poate fi mai ușor să iubim, mai ușor să dăruim sau mai ușor să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru noi.

Sub această energie de expansiune a inimii, s-ar putea chiar să obținem claritatea necesară pentru a ajuta la traversarea oricăror provocări din relațiile noastre.

Putem decide că inima noastră nu mai vrea să fie implicată într-o anumită dinamică sau putem descoperi că inima noastră este gata să se deschidă și să treacă la următorul capitol.

Relațiile implică adesea muncă și, sub această energie eclipsă solară, s-ar putea să înțelegi intuitiv dacă dorești să rămâi în această muncă, sau vrei să schimbi modul în care abordezi lucrarea. Sau poate vrei sa renunti cu totul la aceasta…?

Zeița iubirii…
Cum energia lui Venus, zeița iubirii, este atât de puternică în acest moment, este posibil să observi că îmbrățișezi mai mult din această dinamică în propria ta viață.

Încorporarea energiei feminine ne ajută să ne simțim frumoși în propria piele, ne ajută să ne hrănim creativitatea și ne activează abilitățile naturale de a arăta compasiune.

Această activare a energiei feminine sub influența Lunii Scorpion ne poate ajuta, de asemenea, să ne activăm energia sexuală, să susținem ceea ce se simte bine în inimile noastre și să îmbrățișăm înțelepciunea Mamei Natură.

De asemenea, putem simți orice energie feminină reprimată ridicându-se, tânjind să fim auziți, simțiți și exprimați.

Acum se pun sămânțele iubirii
Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Scorpion ne poate face să ne gândim, de asemenea, la cât de importante sunt conexiunile noastre cu ceilalți și la importanța construirii și a face parte dintr-o comunitate.

Dacă te simti izolat, mai ales după perioada de pandemie, aceasta eclipsă solară de Lună noua este perioada perfectă pentru a planta semințele pentru o relație bazată pe înțelegere, suport și iubire.

Orice eforturi pe care le depui în cadrul acestei eclipse pentru a iubi, pentru a dezvolta o comunitate sau pentru a te alinia mai mult cu noile valorile vor fi triplate sub această energie, așa că profit de ea!

Trebuie remarcat faptul că, dacă intențiile tale de Lună nouă sunt în aliniament cu ceea ce are nevoie sufletul tău, atunci nu va fi deloc greu să rezolvi acele rezoluții.

Te simți mai inspirat
Eclipsele au propria lor putere care ne ajută să creăm, să ne mișcăm și să ne mutăm oriunde trebuie să ne aflăm, astfel încât să putem folosi această oportunitate pentru a ne așeza într-un loc, a merge cu fluxul și a avea încredere în orice ne aduce în cale Universul.

Creșterea energiei feminine în jurul acestei eclipse ne poate ajuta în mod natural să stăm pe loc, să acceptăm și să avem încredere oriunde ne conduce Universul.

Uneori, cele mai puternice schimbări pot apărea atunci când acceptăm situația. Această acceptare poate naște apoi noi idei, noi inspirații și noi moduri de a fi, notează sfatulpărinților.ro.

Așadar, în urma acestei Eclipse de Lună Nouă, vom continua să ne croim drum prin portalul Eclipsei până când ajungem la Eclipsa de Lună plină sângerie.

Eclipsa de Lună sângerie este incredibil de puternică, așa că aceasta este o energie pe care probabil să o simțim împreună cu această energie a Eclipsei de Lună Nouă.

Ce trebuie să facem? Ei bine, trebuie să fim deschiși la tot ce urmează și să ne pregătim mintea, corpul, sufletul. Trebuie să fim gata de toate transformările ce urmează și să conștientizăm că au rolul lor.