Părinți de nota 10

Momentul sfâșietor în care o mamă îi cântă copilului ei înainte ca el să moară. Băiatul a fost înjunghiat mortal VIDEO

O mamă a publicat un videoclip în care a fost filmată în timp ce îi cânta fiului ei înainte ca acesta să moară. Băiatul a fost ucis brutal de 10 adolescenți.

Zoey McGill își ținea în brațe fiul în vârstă de 18 ani, Jack Woodley, în ultimele momente ale vieții sale. Băiatul a fost lovit și înjunghiat de o gașcă de 10 adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, anul trecut în octombrie.

Medicii au încercat să-l salveze, însă Jack a murit în spital, pe 17 octombrie. Ucigașii au primit, în total, 124 de ani de închisoare.

Videoclipul a fost postat pentru a marca un an de la moartea tânărului. Femeia stătea lângă patul copilului ei și îi cânta „Sper că dansezi în cer. Și sper că cânți în corul îngerilor. Și sper că îngerii știu ce au. Pun pariu că e atât de frumos în Rai de când ai ajuns tu”.

Mama lui Jack a publicat acest videoclip ca parte a campaniei ei ce atrage atenția asupra crimelor.

„Vreau ca oamenii să vadă prin ce trecem noi ca familie și ce efecte are. Nu pricep până nu este prea târziu”, a spus femeia.

Jack le spusese atacatorilor săi că vrea să meargă acasă și că nu vrea să se bată.

„Jack a fost lovit cu pumnii, cu picioarele și înjunghiat în spate cu un cuțit mare. A murit a doua zi după mai multe încercări de a-i salva viața”, a explicat un procuror.