Părinți de nota 10

Ce păcat! Au anunțat! Se întâmplă în căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Tavi Clonda a povestit în cadrul unui interviu cum s-a schimbat căsnicia cu Gabriela Cristea după ce au devenit părinți. Artistul îi reproșează soției sale că-l neglijează.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe, Victoria și Iris. Prezentatoarea și-a dorit mult să devină mamă, astfel că visul ei a devenit realitate. Când are programul foarte încărcat, soțul ei este cel care stă cu fetițele.

„Fetele au început să mai crească și începe să fie puțin mai bine. Mai bine dar nu mai ușor! Pe de altă parte, când erau bebeluși, cu căruciorul era mai bine, că erau mai liniștite. Acum sunt cu mine peste tot, le iau cu mine, sunt bodyguarzii mei’, a povestit Tavi pentru ciao.ro. Deși mulți se așteptau ca Gabriela Cristea să fie mai restrictivă cu Victoria și Iris, iar soțul ei să fie mai permisiv, de fapt, lucrurile stau tocmai invers.

„Avem momente și momente! Dacă Gabriela a zis la început că ea o să fie mama aia rea și eu tatăl ăla bun. Nu s-a întâmplat așa. Eu sunt un pic mai strict, Gabriela le lasă mai cu hărmălaie, eu le pun să strângă, și ea, dar când rămân eu după masă e normal că mă ocup mai mult de ele. Când sunt foarte obosite, le las să facă orice’, a spus cântărețul.

Tavi Clonda a recunoscut că mai există și situații tensionate în cuplul lor din cauza copiilor. „Nu des, dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și suntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondănim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar ar fi greu și ne-am mai trebui ajutor’, a povestit soțul Gabrielei Cristea.

Artistul recunoaște că nu mai au timp pentru momente în doi și de multe ori îi reproșează acest lucru Gabrielei Cristea. „Băi, nu! Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri. Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie, dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus’, a declarat Tavi pentru sursa mai sus menționată.

„Să își vadă mai mult și de soț, da? (râde)’, a fost mesajul artistului pentru soția sa, Gabriela Cristea.