Părinți de nota 10

Horoscop săptămânal 5 -11 septembrie 2022, relizat de Neti Sandu: Mercur Retrograd din 10 septembrie

Planeta Mercur se va afla în mișcare retrograda în intervalul 10 septembrie- 2 octombrie, din Balanță spre zodia Fecioarei!

Asta înseamnă că ni se oferă șanse în plus de a „repara” o relație partenerială, o căsnicie și de a ne îngriji, cu mai multă atenție, sănătatea!

E posibil ca și la serviciu să ne fi rămas restanțe de care trebuie să scăpăm! Să reținem: șanse în plus, de care să profităm!

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – BERBEC

O să faceți rost de bani, poate vă orientați spre niște colaborări și o s-aveți pentru plimbări și să le faceți surprize alor voștri, că aveți nevoie de o atmosferă caldă în familie.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – TAUR

Se poate să vi se dea mai mult de lucru, dar n-o să vă deranjeze pentru c-o să vă suplimenteze salariul, ori vi se vor da niște compensații și pentru o vreme o să meargă și așa.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – GEMENI

Se poate să fiți prinși cu multe treburi, dar s-aveți grijă și de sănătate, că sunt accente mai ascuțite în sfera sănătății și e de mers la investigații medicale.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – RAC

O să vă treziți cu un accept, după ce a durat o veșnicie ca să primiți o aprobare și o să lucrați într-un parteneriat care-o să v-aducă beneficii.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – LEU

Vă puteți cere drepturile, banii înapoi, și or să-nceapă să vină, treptat, până la-nceputul lunii viitoare. Trebuie doar să insistați, să nu lăsați garda jos.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – FECIOARĂ

Se anunță reușite, schimbări bruște de situație, reacții prompte și o să se vadă cât de puternici sunteți și stăpâni pe voi.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – BALANȚA

Vești bune despre bani, c-o să bateți palma pentru un proiect care-o să vă asigure baza financiară și o să fie un efort constant – nu în salturi.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – SCORPION

Noutăți care să vă dea un alt vibe, că se-ntamplă și ceva care vă place, și o să vă puneți toate resursele interioare la bătaie să atingeți un nivel superior.

Citește continuarea pe PRO TV