Părinți de nota 10

Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu vesti bune pentru 3 zodii

Horoscop 3 septembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile pentru ziua de sambata. Afla ce te asteapta astazi.

BERBEC
O sa va curteze cineva care e pe lungimea voastra de unda si o sa gasiti o cale de intelegere, ca va doriti si voi o relatie care sa v-ajute sa va cunoasteti mai bine.

Apare cineva care a lipsit o vreme si o sa puteti continua relatia, pentru ca potential afectiv exista.

O reusita in plan social – o sa va bucurati de un plus de prestigiu, pot fi evenimente care sa va puna in valoare

TAUR
Poate organizati o duminica in familie, cu bunatati – fie cu un prilej anume, fie pentru ca aveti evenimente in perspectiva si trebuie pus totul la punct.

Poate dati o raita pe la magazine, chiar si online, sa va cautati lucruri pentru casa, poate aveti de gand sa va luati mobila noua, aparatura.

Se poate s-aveti o discutie cu cineva care a lipsit o vreme din viata voastra si sa va refaceti relatia, sa strangeti randurile.

GEMENI
Sfera sentimentala se activeaza frumos si o sa apara cine trebuie, o sa fie cineva simpatic, vioi, care sa va faca sa uitati de oboseala acumulata de stres.

O sa va descoperiti o noua pasiune si va fi un balsam sufletesc. O sa va umpleti timpul liber cu ceva de calitate, un sport poate.

Poate va duceti la o sindrofie si o sa faceti cunostinta cu cineva care o sa va insoteasca in viata, daca nu sunteti casatoriti.

RAC
Se poate sa descoperiti ca v-au intrat niste bani in cont si ca o sa aveti cu ce sa iesiti la piscina, la terasa, la o activitate deconectanta, un targ, o expozitie.

Se poate s-aveti chef de musafiri si sa pregatiti totul de la A la Z, asa cum va place voua, dar si musafirilor.

Se poate sa intrati intr-o elita profesionala si sa va puteti etala toate calitatile – e un boom social.

LEU
E un entuziasm care va fereste de incidente neplacute. Intalniti oameni deosebiti, va bucurati de un anturaj select si o sa v-alegeti si cu niste contracte.

E un grup care vrea sa va ia intr-o excursie si o sa interactionati cu oamenii din echipa ca sa dati cel mai bun randament.

Va dati intalnire cu niste oameni care vor sa luati parte la un eveniment si care o sa va repuna si pe voi pe tapet. O sa straluciti.

FECIOARA
Va bucurati de prezenta unor oameni, poate e o sarbatoare in familie, e ziua voastra de nastere sau de cununie! O sa trageti un chef.

Se poate sa fiti invitati la o petrecere, e un eveniment care aduna prieteni si rude si o sa puteti cunoaste pe cineva daca sunteti singuri si interesati.

O sa luati bani, dar se observa si cheltuieli care pot depasi bugetul – inseamna c-o sa luati lucruri scumpe.

BALANTA
Va puteti deplasa cu usurinta si o sa va repeziti pana la mare sau la munte si o sa va intoarceti cu alt vibe, cu prospetime de care aveti mare nevoie.

Va interesati de scoala copiilor, cautati pe net informatii, poate va duceti si la fata locului sa vedeti cum stati cu distantele.

E alergatura, sunt tensiuni, dar o sa rezolvati o sumedenie de lucruri – se-anunta succes

SCORPION
Se poate s-aveti musafiri, dar se poate si sa iesiti in oras, la piscina, la o terasa, va duceti poate la un spectacol, la un concert, ca e cu lume pe acolo.

O problema de suflet va rascoleste pe dinauntru si poate externalizati, vorbiti deschis cu persoana respectiva.

Poate iesiti la cafea cu partenerii de afaceri care vor sa va convinga sa semnati cu ei.

SAGETATOR
Va cauta cineva care nu poate trai fara voi si o sa va ganditi la casatorie daca nu sunteti sub un astfel de contract, pentru anul viitor, daca anul asta nu mai e timp.

Se poate sa primiti o invitatie la plimbare, poate fi si o cina romantica, si sa va treziti cu un cadou.

Voua vi se face curte si chiar o sa va lasati cuceriti, daca nu sunteti intr-o relatie. O sa fie frumos.

CAPRICORN
Se va gasi cineva care sa va scoata pe-afara, ca voi poate ati mai lenevi, ati chema, poate, niste prieteni pe la voi, numai sa nu trebuiasca sa iesiti.

O noua provocare pentru voi – prietenii va iau pe sus ca sa va duceti la distractie, intr-un parc de agrement, poate practicati un sport extrem.

O sa va dati peste cap sa multumiti pe toata lumea si chiar o sa reusiti, ca ai vostri va vor aprecia intentiile.

VARSATOR
Va intelegeti cu anturajul sa dati o raita prin imprejurimi, sa ajungeti si pe la mare sau intr-o statiune montana daca v-ajung, banii, benzina, timpul.

Poate faceti niste interviuri online pentru scoala sau ca sa va luati un job nou si or sa fie emotii – constructive.

Se-aduna grupul sa gasiti o distractie comuna ca sa descarcati tensiunile, oboseala – va duceti la mare.

PESTI
Se poate sa aiba loc o intalnire oficiala si sa discutati despre o posibila afacere pe care o puteti perfecta in cursul acestei luni – totul este sa va puneti de acord in toate privintele.

O sa dispuneti de niste bani cu care sa va duceti cu ai vostri la distractie, sa schimbati aerul, peisajul.

Va invita cineva la o zi de nastere, e ceva de sarbatorit si o sa va priasca iesirea in lume, va fi o gura de oxigen.