Părinți de nota 10

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună Nouă în Fecioară, două zodii își schimbă modul de a privi relațiile

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână destul de complicată. Se formează și Luna Nouă în Fecioara, sâmbătă, și toate aceste zile ne invită să rezolvăm lucrurile prin propriile noastre forțe. Acesta va fi și un test.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Sunt destul de multe zile complicate, mai ales joi și vineri, când ne dăm seama că nu tot ceea ce încercăm sau dorim să facem, reușim, mai ales dacă ne-am baza pe alții. Este o săptămână, de asemenea, care ne cere să fim un pic mai ingenioși și creativi.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Pentru Berbeci e necesar, în special luni și marți, să se concentreze pe ce au de făcut. Și să verifice dacă ceea ce își propun are bază solidă sau au cu ce să realizezi. Pentru miercuri, entuziasm, elan și încredere în propriile forțe. Ca joi și vineri să își dea seama că felul în care au gândit lucrurile poate nu este potrivit cu contextul pe care îl au acum: nu au resurse, nu au oamenii sau condiții. Iar Luna Nouă care se formează sâmbătă îi invită să vadă dacă ceea ce vor să facă îi afectează negativ pe cei din jur, pentru că e important să le pese și de cei din jur.

Horoscop 22-28 august 2022 cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Taur, o săptămâna care începe cu diverse diligențe sau probelem administrative, multe acte luni și marți. Aleargă după ele sau ar vrea să alerge, dar nu au unde, birourile sunt închise. Oricum, drumurile sunt complicate. Ziua de miercuri este ceva mai fericită, poate cineva la sare în ajutor sau dezleagă o enigmă, înțeleg cum pot descurca o situație. Pentru joi și vineri complicațiile pot fi date chiar de dispozițiile lor schimbătoare, atenție la enervări, să nu aibă cuvinte nepotrivite pentru oamenii cu care interacționează. Finalul de săptămâna poate fi mai fericit dacă au prietenii aproape.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, preocupare pentru bani, luni și marți. Pot avea sentimentul că sunt păcăliți, că au făcut niște greșeli, că nu au fost bine informați. Își fac tot felul de griji și calcule financiare. Miercuri este o zi mai senină și solară. Discuții și informații bune, la care pot ajunge și datorită cunoștiințelor și prietenilor, care le dau ponturi și înțeleg cum pot să abordeze mai fericit lucrurile. Luna Nouă este destul de complicată pentru ei. Își dau seama că de acum întră într-o etapă în care se bazează mai mult pe forțele proprii, iar relațiile cu familia pot fi un pic dificile, dacă nu au oamenii aproape de ei în planurile pe care și le-au propus. Pentru finalul de săptămâna ar fi bine să poarte niște discuții cu persoane de încredere, pentru a-și pune ordine în gânduri.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, multe emoții luni și marți. Poate au senzația că totul îi vizează, afectează, totul li se adresează. Interpretează destul de emoțional lucrurile și de aici nu au suficientă claritate, încredere în ei. E bine să lase pe a doua jumătate a săptămânii niște prime concluzii, pentru a nu se grăbi să-și creeze impresii negative despre lucrurile care se întâmplă. Stau bine miercuri financiar, lucrurile ies, dau rezultate. Pentru Luna Nouă li se atrage atenția să nu piardă bani. Iar în weekend le-ar prinde bine o călătorie utilă și pentru sănătatea lor.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii sunt în expectativă luni și marți sau nu au chef de lucru. Ar fi bine să nu tragă de ei, să nu își pună activități prea dificile. Nu sunt într-o dispoziție de efort. În schimb, miercuri sunt grozavi, strălucesc, și la propriu, se împodobesc, sunt frumoși, au niște tranzite minunate care îi ajută să iasă în evidență. Luna Nouă le dă un alt ritm în plan financiar. Sunt mai isteți, mai întreprinzători. Nu fac bani mulți dar adună din mai multe activități, sau din ingenioasa organizare a activităților. În weekend le-ar prinde bine să iasă puțin din cotidian, o călătorie și mai ales o întâlnire cu cineva important.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, luni și marți, nu știu cum să onoreze un prieten. Sunt destul de multe emoții: să refuze nu le convine, să accepte nu le pică bine. Sau aud tot felul de lucruri, interacționează cu oameni apropiați, dar ceva acolo nu se așează bine în sufletul lor. În schimb, un taifas, o cină romantică, miercuri, calmează lucrurile. Se poartă cu multă sinceritate și asta aduce calritate. Luna Nouă poate aduce în viața lor, de acum înainte, o nouă etapă, mai grozavă. De putere, încredere, elan și hotărârea de a avea realizări mari. Pentru weekend, atenție la cheltuieli imprudente.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, foarte autoritare sunt luni și marți. Știu regulile și le aplică fără milă. Dar poate că așa se instaurează mai bine ordinea la locul de muncă, dar și în familie. Funcționează foarte bine după norme scrise, sau vorbite și aranjate în așa fel încât toată lumea să știe ce are de făcut. Pentru mijlocul săptămânii, relații foarte bune de prietenie, întâlniri spumoase și chiar curte li se face, sau primesc complimente. Luna Nouă atenționează cu privire la sănătate, sâmbătă, și începe o perioada în care e bine să acorde mai multă atenție acestui subiect.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, acte, luni și marți. Tot felul de probleme administrative destul de anevoioase, dar până la urmă se rezolva. Miercuri este o zi glorioasă, pot fi încântați de rezultatele pe care le au, mai ales după amiază. Pentru ji și vineri, nu toată lumea privește cu ochi buni faptul că iau decizii și sunt autoritari, dar este necesar. Luna Nouă relansează niște proiecte grozave.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Pentru Săgetători, sunt grijulii cu banii altora, sau banii cheltuiți pentru alții. Unii pot simți nevoia unor acte de caritate, să dăruiască ceva persoanelor pe care le iubesc. Pentru miercuri, mai ales după amiază, minunate vorbe dulci, întâlniri cu persoane aflate la distanță. În weekend se anunță tot felul de treburi gospodărești pe care le bifează cu succes.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Pentru Capricorni începutul de săptămâna este foarte relațional. Parcă calcă în vârful piciorelor să nu supere pe cineva, o persoană foarte impresionabilă sau sensibilă în această perioadă. Pot oferi sfaturi luni și marți cuiva care are mare nevoie în acest moment. Știu să încurajeze și miercuri și joi, aproape că suferă pentru persoana aflată în impas. Se rezolvă multe lucruri în familie. Sâmbătă, Luna Nouă le poate schimba o convingere, un concept sau o regulă după care se ghidează și este infirmată de realitate.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Pentru Vărsători, multă muncă luni și marți. Le place, nu le place, trebuie s-o facă. Dacă o fac, descoperă noi perspective. Pentru miercuri după amiază, relații frumoase și duioșie, sau sunt răsplătiți pentru eforturile lor și le pică bine o vorbă bună. Luna Nouă poate duce o altă politică financiară în viața lor. Se gândesc foarte inspirat cum să facă astfel încât să câștige cât mai mult și ușor. Pentru finalul de săptămână, atenție la sănătate, îngrijire bună.

Horoscop 22-28 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Pentru Pești, foarte imaginativi și intuitivi. Au un fler extraordinar luni și marți. Indiferent cu cine se întâlnesc sau ce au de făcut, să își asculte intuiția, vocea interioară, pentru că nu greșește. Miercuri pot avea niște discuții importante la muncă sau își dau seama ce se întâmplă cu cineva important pe care se bazează la locul de muncă, și pot interveni salvator, și pentru acea persoană dar și pentru echipă. Luna Nouă aduce, de acum înainte, un alt ritm în relațiile personale, alte aranjamente, un alt fel de a pune problema. Au mai multă forță și mai bună reprezentare în relații, astfel încât pot să colaboreze pe temeiuri mai profunde.