Părinți de nota 10

Mirela Vaida a luat decizia dupa 13 ani de casatorie: „Am zis gata, nu se mai poate”

Mirela Vaida a postat un mesaj pe contul de Instagram in care vorbeste despre decizia luata impreuna cu sotul ei:

„Stiti ca toate lucrurile bune incep de luni… asa si eu! De luni mi-am propus sa slabesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Stiu ca o sa-mi spuneti, bai, ca te alinti, ca nu esti grasa, ca nu stiu ce. Bun! Sunt de acord cu voi ca nu par grasa. Dar, vine vacanta de vara si te duci la mare si te dezbraci in sutien si in slipi si atunci intr-adevar se vede ca nu esti slaba.

In momentul acela spui: bai, nu puteam sa dau si eu, inainte sa vin la plaja vreo 3-4 kilograme jos, ca sa arat si eu bine in costum de baie. Ba da, doar ca acele 3-4 kilograme pe care vrem sa le dam jos sunt cele mai grele. De ce? Ca nu se duc. Eu, cel putin, ma chinui de multi ani.. de cand l-am nascut pe Tudor sa dau jos kilogramele cu care am ramas dupa fiecare sarcina si n-am putut.

Asa ca cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burta si pe solduri se vad cel mai rau. Am 60 de kilograme si 1,58 m inaltime. Este enorm! Teoretic, ar trebui sa am 50. Sambata dimineata, inainte de dieta, 59,7 kg! 1,58 cm inaltime. Am reusit sa slabesc 1,6 kg in doua zile, fara infometare. Azi am 58,1 kg.

Alex al meu are 1,91 inaltime si sambata avea 104 kg. El vrea sa dea jos 14-15 kg intr-o luna”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.