Părinți de nota 10

Zodia despre care se spune că are un suflet bătrân

Este vorba despre un nativ al zodiacului ambitios, muncitor, calm, rational, modest si pragmatic. Insa, in spatele tuturor acestor calitati se ascund anumite trasaturi care il transforma in Zodia care are UN SUFLET BATRAN!

E ambitios, dar incapatanat si devine exagerat de conservator uneori. E muncitor, dar poate fi obsedat de munca si uita micile placeri ale vietii. Este calm si rational, insa se poate spune chiar ca este chiar mai rece ca gheata.

Este un lider innascut, are extraordinare abilitati de organizare si un simt urias al responsabilitati. Dar… si un suflet batran.

Este vorba despre zodia Capricorn, cel mai determinat nativ al horoscopului.

Articole recente

”Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea