Părinți de nota 10

Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 18 iulie 2022. Fecioarele au calaretul castigator, Leii trebuie sa fie puternici

Horoscop rune pana pe 18 iulie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Vezi ce ti s-a pregatit.

Berbec
Berbecii trebuie sa-si consolideze pozitia acasa si in societate. Este o saptamana in care trebuie sa arate cine sunt.

Taur
Taurul, in saptamana 11-18 iulie 2022, trebuie sa adopte o alta tactica, o alta optica in abordarea tuturor problemelor, pentru ca nu au duc la un rezultat bun. Trebuie sa schimbe tactica.

Gemeni
In saptamana 11-18 iulie 2022, Gemenii sunt pregatiti sa se certe cu toti. Au batalii furtunoase. Sfatul runei este sa ramana calmi, pentru ca totul se va rezolva.

Rac
Racii au un mesaj dublu. Sa se relaxeze si sa nu-si mai faca griji de starea de sanatate a apropiatilor. Cei care sunt mai grijulii, sa se mai relaxeze.

Leu
Leii trebuie sa fie puternici si fortosi. Sa aiba tarie si sa treaca este unele neplaceri. Forta si putere.

Fecioara
Vunjo pentru Fecioare. Saptamana 11-18 iulie 2022 este o saptamana de aur. Au calaretul castigator. Sa fie siguri de castiguri.

Balanta
Balantele se pune pe indragosteala. Fertilitate si belsug pentru Balante. Peste putin timp dorintele vor deveni realitate.

Scorpion
Scorpionul sta pe o pojghita de gheata foarte subtire. Sa fie prudenti.

Sagetator
O veste frumoasa pentru Sagetatori. Sa lase grijile si problemele in urma. Sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna.

Capricorn
Capricornii sustin o batalie. O mica batalie, dar nu trebuie sa fie ingrijorati. Ei sunt convinsi ca trebuie sa castige.

Varsator
Varsatorii pot gasi rezolvarea tuturor problemelor, doar daca fac un consiliu de familie. Ei sunt cam visatori.

Pesti
Pestii se cam grabesc si daca nu au rabdare mana norocului nu poate fi fortata. Sa nu-si doreasca azi, ce trebuie sa fie pentru maine. Deci, rabdare pentru Pesti.