Părinți de nota 10

Denisa Filcea, scandal monstru cu o urmăritoare. Ce a deranjat-o pe proaspăta mămică

Denisa Filcea și Flick sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Cei doi se implică în îngrijirea micuței lor și împărtășesc cu urmăritorii momente din intimitatea familiei. „Miss Planet” a fost deranjată de un comentariu lăsat de o proaspătă mămică și a dorit să lămurească lucrurile.

Denisa Filcea a fost certată de o urmăritoare de-a sa. Motivul a fost că distribuie informații false cu privire la prima perioadă de după naștere. Femeia a mărturisit că îi este greu în ceea ce privește alăptarea și nopțile nedormite, iar influencerul nu prezintă și partea aceasta, considerând că totul este perfect.

Partenera lui Flick a scris o postare prin care explica trăirile sale de când este mămică. Dacă micuța se trezește de câteva ori pe noapte, aceasta stă cu ea până se liniștește și adoarme la loc fără să i se pară o corvoadă.

Între proaspăta mămică și fiica sa este o legătură specială și Denisei Filcea i se par magice momentele petrecute împreună. Totodată, le oferă un sfat important femeilor care își doresc să aducă pe lume un copil, să aleagă cel mai bun partener ca să le ajute.

„M-a certat o femeie, proaspătă “mămică”, printr-un comentariu pe canalul meu de YouTube, că ceea ce povesteam despre experiența noastră în calitate de părinți nu este real și că, de fapt, primele săptămâni cu un nou născut sunt grele (motivele ei ar fi: alăptatul și nopțile nedormite). (…) NU mi se pare greu să am grijă, indiferent ce presupune, de un suflet pe care eu l-am vrut în viața mea. Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și cred că ar trebui să ne bucurăm și să fim recunoscători până la Dumnezeu pentru binecuvântarea primită și să încetăm să ne plângem de tot ce înseamnă asta.”, a scris Denisa pe contul său de Instagram.

Denisa Filcea consideră că unele femei dramatizează prea mult, în loc să se bucure de timpul petrecut cu bebelușul. Aceasta și-a dorit să devină mămică și îi dedică tot timpul fiicei sale pe care o iubește nespus de mult.

Cred că e momentul în 2022 să fim atât de evoluate încât doar să ne bucurăm de tot ce presupune a fi mamă și a aduce pe lume un suflet, fără să dramatizăm și să ne plângem, știam ce urmează, nu? Nu mai speriați femeile care încă nu au trăit această experiență. Simplul fapt că unora vă este greu nu înseamnă că este realmente ceva greu. Simplul fapt că nu reușiți (unele) să vă focusați pe fericire și să ieșiți din zona de victimă sau falsă eroină nu înseamnă că toată lumea gândește la fel. Nu am să dramatizez ce trăiesc doar pentru a atrage atenția și a câștiga empatia falsă a unor persoane. NU, nu-mi este greu să fiu mamă. Am ceea ce mi-am dorit. Este magic!”, a încheiat partenera lui Flick.