Părinți de nota 10

Durere si revolta in familia Roxanei Donisan, suceveanca ucisa de rechin in Egipt

Parintii Roxanei Donisan au aflat de moartea ei de la televizor. Fiica lor plecase singura in vacanta, iar dupa-amiaza in care a fost ucisa era ultima in Hurghada, inainte sa se intoarca in tara.

Oamenii au fost socati sa afle de la TV in mod abrupt de intreaga tragedie. Potrivit  Antena 3, parintii Roxanei au povestit momentele cumplite cand au realizat ca fiica lor este romanca de care se vorbeste pe toate canalele media.

Mama Roxanei a povestit cu lacrimi in ochi ca fiica ei era pasionata de scufundari si se antrenase cu un instructor. In pandemie isi facuse chiar poza cu un delfin in una din excursii.

Duminica, fiica ei se dusesesa sa faca ultimul inot, urmand sa revina in tara.

„Azi trebuia sa se intoarca si ieri, duminica, a fost sa faca ultimul inot. Am vazut la televizor si mi-a sarit iinima din loc.”, spune mama Roxanei. Ea a povestit cu a apelat la o vecina „care are telefon performant, sa trimita un mesaj”, cu speranta ca fiica ei nu a patit nimic. Roxana insa nu a mai raspuns, iar mama s-a gandit ca nu si-a luat telefonul pe plaja.

„Era foarte grijulie, stia ca stam cu grija, ne suna.”, mai spune mama Roxanei care a marturisit ca fiica sa era o persoana credincioasa ce „mergea la biserica duminica de duminica”, dar totodata „suferea grozav ca nu o iubeste nimeni”.

Roxana calatorea singura.

„Noi am tresarit. Din ora in ora, televiziunile au anuntat ca este o femeie romanca, in jur de 40 de ani. Din momentul in care a venit politia la usa sa ne ceara date personale si daca intr-adevar locuieste aici, n-a trecut un sfert de ora si m-a sunat consulul din Egipt, care, practic, a pus stampila ca e vorba de fata noastra.”, spune tatal Roxanei.

Daramata de durere, mama Roxanei povesteste ca fiica ei parea tot timpul pozitiva si plina de viata, insa, de fapt, ascundea o mare suferinta. Cea care i-a dat viata romancei spune ca fiica ei era nefericita din cauza singuratatii.

„Mergea duminica de duminica la biserica. Suferea grozav ca nu are pe nimeni. Imi zicea: ‘Ce am mama de nu ma iubeste nimeni?”, a marturisit mama Roxanei, la Antena 3.