Părinți de nota 10

Lidia Fecioru: obiectele pe care ar trebui să le avem în casă pentru a avea noroc!

Lidia Fecioru a dezvăluit tuturor românilor care sunt obiectele pe care ar trebui să le înlocuim când ne mutăm într-o casă nouă și care sunt cele pe care trebuie să le deținem ca să avem noroc și să ne meargă bine pe toate planurile.

Lidia Fecioru a explicat ce obiceiuri sau obiecte ne poartă noroc. Spre exemplu, să ai lumânări în casă este esențial. E bine să le aprindem pe cele care au anumite culori, în funcție de ce vrem să atragem.

„Dacă ai gândit ghinionul, l-ai și proiectat. Chestia asta funcționează. Noi suntem rodul gândirii noastre. Dacă un om se uită în oglindă și spune că nu arată prea bine, încet încet începe să se urâțească de la sine. Pentru că el generează acea urâțenie în interiorul lui. Noi vrem să fie lumea pozitivă.

Trebuie să ne facem casa comodă pentru noi. Lucrurile trebuie să fie în armonie. Lumânările sunt obligatorii într-o casă. Un foc când arde e perfect. Dacă vrem să atragem dragostea dăm foc la o lumânare roșie, vrem să atragem bani aprindem lumânare verde, vrem să atragem armonie dăm foc la o lumânare albă. Vrem și bogăție și armonie și iubire, dăm foc la lumânări aurii. Nu e obligatoriu să ardă tot timpul, 10-15 minute sunt suficiente.

Frunzele de dafin le recomand, inclusiv ceaiul de dafin. E bun pentru gastrite, tot ce înseamnă ciuperci, paraziți în corp, tot ce înseamnă digestiv, pancreatită. Dafinul e copacul regilor, al învingătorilor. De aceea e bine să luăm o frunză de dafin și să scriem pe ea o dorință, iar apoi o aprindem și cât ea arde noi putem spune și o rugăciune”, a spus Lidia Fecioru.

Ce facem când ne mutăm într-o casă în care a locuit altcineva și simțim că nu ne place energia acelei persoane? Lidia Fecioru a explicat că se poate să nu îți placă energia cuiva. „Mai nou, casele se vând mobilate. Eu zic că măcar oglinzile din acea casă să le schimbăm. Nimic altceva nu păstrează informația ca oglinda. Pentru restul vine preotul și face sfeștanie”.