Părinți de nota 10

A NĂSCUT Laura Cosoi! Prima imagine cu fetița ei! Ce NUME SPECIAL a ales

Încă o proaspătă mămică în showbiz-ul românesc! Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară, asta după ce frumoasa actriță a adus pe lume în urmă cu puțin timp o fetiță perfect sănătoasă. Iată ce nume special a ales vedeta!

Bucurie mare în showbiz-ul românesc! Laura Cosoi radiază de fericire, asta după ce în urmă cu puțin timp a adus pe lume cea de-a treia fetiță. Vedeta a postat prima fotografie de la maternitate și le-a dezvăluit fanilor săi numele micuței.

Laura Cosoi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar frumoasa actriță a devenit o mămică pentru a treia oară. Vedeta își ține fanii la curent pe rețelele de socializare cu toate momentele frumoase din viața ei, iar de această dată a dat marea veste în mediul online.

Laura Cosoi mai are două fetițe, pe Rita și Vera care îi aduc de fiecare dată zâmbetul pe buze. Actrița a ales un nume special pentru cea de-a treia fetiță, iar pe micuța ei o va chema Lara. Fanii, dar și prietenii apropiați au asaltat secțiunea de comentarii și i-au transmis vedetei numeroase urări emoționante.

În timpul sarcinii, Laura Cosoi a oferit detalii despre botezul micuței ei. Actrița a menționat că va avea loc la scurt timp după ce cea mică se va naște. Micuța Lara va fi botezată la aceeași biserică unde au fost creștinate și celelalte două fetițe.

”Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a mai spus Laura Cosoi.