Părinți de nota 10

Mircea Bravo s-a însurat, iar cea mai fericită a fost bunica din Chinteni! Ce ținută deosebită a ales Tanti Lenuța. Imagini cu ea la nunta

Ceremonia căsătoriei și petrecerea de după au fost marcate într-un cadru restrâns, la care au participat doar oameni apropiați celor doi și au încercat să fie cât mai discreți. Și aceasta deoarece Mircea Bravo a fost mereu rezervat, deși se bucură de succes. În ceea ce-l privește, nu i-a plăcut să iasă în evidență decât prin reușitele sale.

Însă la petrecerea de după cununia civilă, nu dar cei doi miri au fost personajele principale, ci și tanti Lenuța, bunica pe care Mircea Bravo a făcut-o celebră. Aceasta a purtat o ținută tradițională cu totul spectaculoasă. Bătrâna din Chinteni le-a fost alături mirilor, care o iubesc nespus și vor să o aibă mereu alături.

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo, prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”, a scris pe Facebook Tibi Codorean, unul dintre prietenii lui Mircea Bravo. „Subscriu cu dovadă la spusele colegului Tibi”, a anunţat au alt prieten şi colaborator de-al vloggerului, Bob Rădulescu, care a postat şi o fotografie cu mirii.

Acesta din urmă a confirmat şi pentru „Adevărul” că într-adevăr este la nunta lui Mircea Bravo. Mircea Bravo a anunţat că se va căsători, sâmbăta trecută, în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistriţa.

Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră ce uneori este necesar să se implice în campanii de conștientizare civică.

Mircea este foarte cunoscut în zona Transilvaniei. Pe Facebook are 3,3 milioane de urmăritori, cu mult mai mulți decât orice alt politician din România.