Părinți de nota 10

Mircea Bravo s-a insurat. Cine este, de fapt, sotia celebrului youtuber

Mircea Bravo a îmbrăcat joi, 16 iunie, costumul de mire, ducând-o pe aleasa inimii lui, Georgiana, în fața altarului. Ziua a fost una plină de emoții pentru comediant, astfel că abia a doua zi acesta a apucat să se adreseze și comunității sale în legătură cu marele eveniment din viața personală.

Mircea Bravo a publicat în mediul online primele declarații după ce a devenit soț cu acte în regulă. Îndrăgitul youtuber a scris câteva rânduri în stilul caracteristic, adresându-i-se comunității sale de pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de mulți admiratori.

Alături de o poză în care apare alături de soția lui, Georgiană, o tânără din Bistrița, Mircea Bravo le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune și „casă de piatră”. Așa cum era de așteptat, Mircea și-a început mesajul și cu o mică glumă.

„Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana…soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe contul personal de Facebook.

Cu toate că este cunoscut drept Mircea Bravo, acesta nu este numele real al celui care face clipuri amuzante pe rețelele de socializare. Numele său real este Mircea Popa și a devenit cunoscut publicului din România în urmă cu 8 ani, pe când filma farse. Însă anii au trecut iar Mircea Bravo a câștigat din ce în ce mai mult la capitolul imagine și notorietate.

Cât despre iubita și proaspăta lui soție, nu se știu prea multe lucruri, deoarece Mircea s-a ferit să o expună public. Ceea ce se cunoaște despre ea este că se numește Georgiana și este din Bistrița. De asemenea, proaspăta soție a lui Mircea Bravo este cadru universitar în Cluj-Napoca! Cei doi s-au cunoscut într-un cerc de prieteni, atunci când cineva le-a făcut cunoștință. Mircea și Georgiana sunt împreună de un an iar între ei este o diferență de vârstă de 8 ani.

„Am o relaţie de aproape un an. Am avut înainte o relaţie lungă, dar înainte să încep toată treaba asta cu online-ul. La liceu şi facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani. Iubita mea e o fată la care ţin. E o fată care lucrează în domeniul universitar şi ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câştigă o sumă ridicată”, spunea Mircea Bravo în urmă cu trei luni.