Părinți de nota 10

Horoscopul verii 2022, cu Mihai Voropchievici. Provocări la tot pasul pentru Săgetători, Racii îşi găsesc jumătatea

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt zodiile care îşi pot schimba viaţa în următoarele luni.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Ei nu se gândesc ce va fi, dar cei care sunt singuri îşi găsesc dragostea. Sunt în căutarea dragostei şi este o perioadă prielnică. Obligatoriu este să accepte ofertele. Să nu fie pretenţioşi şi să caute zeiţa frumuseţii. Se uităm la trăsături. În plan financiar le va fi bine. Au nişte oscilaţii. Cheltuiesc mai mult, pe diferite activităţi.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii abia au aşteptat vara. Se bucură de tot ce au acumulat pe perioada iernii şi primăverii. Se vor concentra şi pe plan financiar, pentru că ei au noroc la bani. Câştigurile vor veni de la sine. Au şi multe provocări. Să accepte toate provocările, pentru că nu vor regreta.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Plaja şi cluburile vor fi pe primul plan pentru Gemeni. Vor încerca să se simtă în largul lor. Petrecerile vor fi la cote înainte. Să fie atenţi la starea de sănătate. Să încerce să nu faci din perioada de vara, un stil haotic. Să se odihnească. Să nu cadă în extreme.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Chiar dacă vine vara, pentru Raci se anunţă o perioadă primă de muncă. Se vor angrena în tot ce înseamnă muncă. Ei vor să câştige mai mulţi bani. Cei tineri, s-ar putea să-şi găsească jumătatea în această vara. Au şanse mari să descopere ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leii au aşteptat cu nerăbdare venirea verii. Financiar stau bine, dar roadele muncii pot fi repede cheltuite. Se anunţă o vară grozavă pentru toţi nativii zodiei Leu. Să se bucure de oameni noi.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Începe să-şi petreacă vara cu economie. Ele nu şi-au planificat ce să facă. Provocările vor prinde contur spre toamnă. Este o perioadă care va fi caracterizată de relaxare, dar şi de muncă. Sunt obosite şi starea de sănătate este puţin afectată.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Vor profita de vară pentru a fi aproape de familie. În plan sentimental, lucrurile stau foarte bine. Se pot îndrăgosti şi să aibă parte de povestea de iubire pe care o aşteptau de mult.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Vor călătorii mult în perioada de vara. Au economisit mult, iar acum călătoresc. Nu mai muncesc precum Racii. Au muncit constant. Stau foarte bine în plan financiar, dar vor să se relaxeze în locaţii mai deosebite. Nu vor sta cu muritorii de rând pe plaja din Costineşti, ci la Mamaia.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Săgetătorii au o vară plină de provocări. Vor realiza tot ce îşi doresc de la ei înşişi. Se vor iubi mai mult, iar dorinţele vor deveni realitate. Simt nevoia să ia o pauză de la muncă şi de la proiecte. Cei care sunt într-o relaţie toxică, iau o pauză şi de acolo. Au câştig pe 3 fronturi.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Va avea de ales între distracţie şi investiţii pe termen lung. Dacă unii simt nevoia să trebuie să investească nişte bani, vor renunţa la o distracţie. Vor căuta să-şi stabilească toate priorităţile. Călătoresc puţin şi investesc. E foarte posibil să călătorească undeva unde să investească.

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Hobby-urile vor fi pe primul plan. Pasiunile ies la iveală. Vor lăsa deoparte vacanţele, pentru a-şi face micile plăceri. Se adâncesc în pasiuni. Vara asta s-ar putea să fie perioada cu momentul oportun pentru a-şi pune în aplicare aceste plăceri. Atenţie la sănătate!

Horoscop pentru vară 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Se bucură de o stare de bine. Au partenerul aproape. Vor avea parte de o vacanţă pe cinste. Toate astrele şi runele bune vin la ei. Trebuie să profite de orice moment. E nevoie de acţiune pentru ei.