Părinți de nota 10

Cum s-a produs despartirea dintre Kate Middleton si Printul William

Acum sunt de nedespărțit, dar a fost o vreme, la începutul relației lor când Prințul William și Kate Middleton au stat despărțiți pentru că nu se înțelegeau. Atunci, Kate nu a știut ce să facă, iar William a decis că este cazul să ceară sfatul unor persoane cu mai multă experiență de viață.

Prințul William și Kate Middleton au pus punct relației lor în 2007, din cauza unor neînțelegeri. În acel timp, ea s-a frământat că nu știa ce are de făcut, iar el s-a gândit să ceară un sfat din partea celor mai apropiate persoane din viața lui. Astfel, Prințul William s-a consultat cu Regina Angliei și cu Prințul Charles, cu privire la relația lui cu Kate Middleton. Autoarea Katie Nicholl a povestit, în cartea sa despre Familia Regală Britanică, cum cei doi iubiți au decis în 2007 să se separe. A fost un moment de cumpănă în relația lor, un moment extrem de greu peste care se pare că au trecut cu brio.

William a avut o discuție sinceră cu tatăl și bunica sa despre viitorul lui alături de Kate. Ambii l-au sfătuit să nu ia decizii pripite, a spus Katie Nicholl.

Prințul William și Kate Middleton au stat despărțiți câteva luni

William și Kate au devenit un cuplu încă din perioada studenției, în cadrul Universității Sfântul Andrei din Scoția. Ambii au absolvit în 2005, după care William a plecat în armată, iar Kate s-a angajat în Londra.

Despărțirea dintre Prințul William și Kate Middleton s-a produs în 2007, după câțiva ani de relație. Anterior, când a simțit că lucrurile nu merg într-o direcție bună, William s-a sfătuit cu bunica și tatăl lui care i-au spus să nu se pripească.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton- gest impresionant pentru Regină. Ce decizie au luat

Cei doi tineri s-au regăsit în 2011, când s-au întâlnit la o petrecere organizată de un prieten comun, la un conac din Oxfordshire. Și-au dat seama că le este mai bine împreună și de atunci sunt de nedespărțit. A urmat logodna și nunta, după care Kate și William au devenit părinți de trei ori. Ducii de Cambridge sunt căsătoriți de aproape 11 ani, iar Kate este, poate, cel mai popular membru al Familiei Regale Britanice.