Părinți de nota 10

Destinul TĂU este scris in ultima cifra a anului În care ai venit pe lume – Lidia Fecioru

Ultima cifră a anului de naștere are un înțeles sacru unic. Cu ajutorul calendarului antic chinezesc, toată lumea poate afla această valoare și își poate calcula propria soartă.

Potrivit horoscopului estic, pe Pământ există cinci elemente: Apă, Foc, Metal, Pământ și Lemn. Fiecare nou-născut aparține uneia dintre ele. Fiecare element are propriul său potențial, oferind oamenilor un caracter special, un mod de gândire, obiceiuri, preferințe și abilități.

Iată ce spune ultima cifră a anului de naștere:

Elementul Pământ (8, 9)

Oamenii elementelor Pământului se disting prin încredere și răbdare. Ei sunt responsabili, atenți la rude și prieteni apropiați. Forțele terestre îi înzestrează cu o intuiție și ambiție bine dezvoltate. Ei sunt echilibrați, obișnuiți să rezolve problemele în conformitate cu un plan predeterminat fără emoție inutilă.
Oamenii cu elementul pământ au un sentiment excelent de tact, sunt disciplinați și depun toate eforturile pentru a obține rezultate excelente în munca lor.

Ei știu să valorifice banii și sunt predispuși la o îmbogățire rapidă prin utilizarea rațională a finanțării. Elementul Pamantului dă oamenilor tendința spre conservatorism.
Trăsăturile predominante pot fi dorința de a controla toate procesele și teama de necunoscut. Acestea se caracterizează prin atacuri de panică și nervozitate înainte de evenimente viitoare, ale căror rezultate nu sunt cunoscute. Din trăsăturile de caracter negative se pot observa izbucniri de agresiune și încăpățânare.

Elementul Foc (6, 7)

Elementul Focului dă oamenilor o sete de aventura și acțiune. Ei au voința și energia care îi fac lideri naturali. Tendința de a concura oferă oamenilor elementului foc pasiune și sete de victorie, prin urmare, după ce au stabilit un obiectiv, ei sunt capabili să se autodepășească pentru a obține succes.

Astrologii observă că oamenii cu elementul Foc au un temperament luminos și nu pot rămâne singuri. În acest sens, ei mențin relații calde de familie, se căsătoresc mai devreme și se înconjoară cu prieteni de încredere, relatează stiriactuale.net.

Cu toate acestea, din cauza temperamentului exploziv, ei afișează adesea agresivitate și emoții, care resping oamenii. Ambiția pentru aceste persoane este adesea un dezavantaj. Sub influența emoțiilor, ei pot face greșeli, corectând adesea oamenii din jurul lor.

Elementul Lemn (4, 5)

Oamenii acestui element se disting prin generozitate și bunătate față de semeni. Ei stau ferm în picioare și au abilități extraordinare de gândire. Deseori manifestă darul persuasiunii, dar nu-l folosesc în scopuri egoiste. În ciuda integrității și monumentalității, oamenii din Lemn sunt predispuși să-și arate abilitățile creative.

Astrologii subliniază caracteristici precum muncă grea și perseverență. Elementul Lemn conferă capacitatea de a distribui forțele pentru a-și atinge scopul. Oamenii sunt privați de spiritul mercantil și sunt multumiti de ceea ce au câștigat prin munca onestă și fructuoasă.

Ei sunt prieteni foarte buni, se bazează și preferă munca în echipa, evită managementul și supravegherea.
Cu toate acestea, oamenii din Lemn suferă adesea de dependență de muncă. Într-un efort de a lucra, ei își judecă greșit puterea și își asumă mult mai multe responsabilități decât pot îndeplini în anumite perioade.
Reprezentanții acestui element lucrează cu odihna adecvata si învață să se relaxeze, pentru a nu deveni ostatici ai oboselii cronice și epuizării constante.

Elementul Apa (2, 3)

Acești oameni se disting prin flexibilitate și emoții. Ei sunt capabili să arate simpatie sinceră, să ajute cât mai mult posibil și se pot adapta schimbărilor din jurul lor. Ei au o imaginație minunată, care este adesea factorul determinant în alegerea profesiei. Astrologii notează un număr mare de scriitori, filozofi și artiști liberi printre oamenii acestui element.

Elementul de apă oferă o perspectivă și capacitate de a găsi puncte de contact cu alte persoane. Abilitățile diplomatice îi ajută să realizeze nu numai abilitățile lor, ci și să-i ajute pe alții să-și determine propriile înclinații și pasiuni.

Apa te ajută să găsești cele mai simple soluții și cea mai ușoară cale de ieșire din aceste situații.
Acești oameni recurg adesea la abilitățile lor de a manipula pe alții, astfel încât ceilalți ar trebui sa fie atenți la cererile lor, pentru a nu pica în fața acestor excelenți psihologi și pentru a nu începe să facă munca altcuiva.

Elementul Metal (0, 1)

Oamenii acestui element au un caracter și o independența puternică. Ei sunt fermi în convingerile lor și nu sunt predispuși să manifeste emoții puternice. Ei se disting prin prietenie și dorința de a ajuta, în comunicare preferă echilibrul și respectul reciproc. Elementul Metal dă oamenilor determinare și încredere. Ei nu au nevoie de aprobarea altora, ei nu se străduiesc să devină parte a mulțimii, ținându-se de-o parte și atingând obiective cu persistență și consecvență, pe care mulți le pot invidia.

Cu toate caracteristicile lor pozitive, ei sunt adesea predispuși la impulsivitate asociată cu independența materială și lux. O grămadă de emoții îi pot face să supraestimeze propriile capacități și să se afle într-o poziție constrângătoare din cauza cheltuielilor pe care le fac pentru lucruri care nu le sunt necesare.