Părinți de nota 10

Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut în cele mai noi imagini. Fanii au comparat-o cu Sophia Loren: “Vai, cât este de frumoasă!”

Loredana Groza și-a surprins fanii cu cele mai noi imagini cu fiica sa, Elena. Cu un look retro și sofisticat, tânăra în vârstă de 24 de ani a primit sute de complimente pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată într-o little black dress de catifea, cu guler brodat, și coafată în stil retro, Elena Boncea a fost protagonista unei ședințe foto speciale. Imaginile au fost puse pe pagina de Facebook și Instagram a mamei sale. “My retro girl!”, a scris Loredana. Și Connect-R a fost impresionat de imagini și a comentat: “Wow!”

Fanii Loredanei au comparat-o pe Elena cu Sophia Loren. “Wow, are niste trăsături … Deosebită, rafinată, regală”, Vai cât este de frumoasăăă!”, Că este frumoasă, adevărat, dar ce o fac cu adevărat remarcabilă sunt expresivitatea, distincția, feminitatea, are ceva de Sophia Loren și Audrey Hepburn, să fie sănătoasă și cu mult noroc în tot ce va face”, „Super frumoasă, seamănă cu actrița italiană Sophia Loren”, au comentat fanii.