Părinți de nota 10

Fiica lui Vladimir Putin, decizie complet neașteptată! Ce detaliu au observat mulți

Luiza Rozova, tânăra în vârstă de 18 ani cunoscută ca fiind fiica lui Vladimir Putin, a luat o decizie neașteptată.

Încă de când a izbucnit conflictul armat dintre Rusia și Ucraina, oameni din întreaga lume au încercat să își manifeste nemulțumirile și să protesteze nu doar în stradă, ci și în mediul online, prin comentarii negative lăsate pe paginile figurilor cunoscute din Rusia. La fel s-a întâmplat și cu Luiza Rozova, tânăra despre care mulți spun că este fiica lui Vladimir Putin, Acum însă, fata a luat o decizie complet neașteptată.

Studentă în Sankt Petersburg, tânăra în vârstă de 18 ani s-a confruntat în ultima vreme cu tot mai multe atacuri venite din parte oamenilor care condamnă acțiunile lui Vladimir Putin și demersurile acestuia de-a ataca și ocupa Ucraina. Supărați, oamenii s-au folosit de Facebook, Instagram și alte rețele sociale pentru a-și manifesta criticile și pentru a protesta în mediul online. Nu a scăpat nici Luiza Rozova, presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin.

Mulți au presupus că liderul rus și-a ascuns rudele într-un buncăr, pentru a-i proteja pe cei dragi de posibile atacuri venite din partea inamicilor. Nu a durat mult și internauții au început să transmită tot felul de mesaje acide la adresa tinerei, pe contul acesteia de Instagram, arată cei de la dailymail.com.

„Stai în buncăr? Ca un șobolan?”, „ești fiica unui criminal, a unui criminal de război, a unui psihopat”, „Putin a omorât oameni nevinovați”, „Putin omoară copii și familii! Opriți războiul din Ucraina!”, „Spune-le adevărul, spune ce se întâmplă în Ucraina”, au scris unii, extrem de supărați.

@aveganjaa Widzicie podobieństwo? #ukraina #ukraine #luizarozova #dc #dlaciebie #foryou #viral ♬ dźwięk oryginalny – aveganjaa

Un detaliu observat de mulți pe contul de Instagram al tinerei Luiza Rozova, presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin, a fost faptul că aceasta nu a mai publicat nimic de câteva luni, semn că a ales să nu mai fie activă (din octombrie 2021). Mulți spun că acesta ar fi, de fapt, un semn că aceasta știa ce urmează să se întâmple.

Mai mult decât atât, chiar recent, contul de Instagram al presupusei fiice a lui Putin a fost șters, pentru ca oamenii să nu mai poată protesta și adresa cuvinte jignitoare. Totuși, internetul abundă de fotografii cu Luiza Rozova.