Părinți de nota 10

Proaspata mamica, ingrozita de ce a gasit in mancarea primita de la spital

O tanara mamica de baiat, internata in Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, sectia Nou Nascuti Prematuri, a primit la masa de pranz o supa de pui cu tot cu pene. Femeia a fotografiat si a filmat mancarea care i-a fost adusa.

„Cand am vazut mi s-a facut instant rau si am vomitat” a spus mamica.

Imediat managerul Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, George Oros, a fost informat despre incident. Acesta a si dispus de urgenta o ancheta. L-a trimis pe directorul de la achizitii pe sectie pentru a afla cum a fost posibil asa ceva.

”Pacientii si sanatatea lor sunt prioriatea noastra. Mancarea care o primesc trebuie sa fie de calitate. Cei responsabili vor fi trasi la raspundere” a spus managerul unitatii medicale.

„Din pacate, am avut un incident regretabil pentru care imi cer scuze, si in fata mamicii si in fata celorlalti pacienti ai spitalului. Am demarat o ancheta in acest sens, cineva trebuie sa raspunda pentru ca e vorba de neglijenta crasa la locul de munca.

Nu ne putem bate joc de locurile noastre de munca si din acest motiv il voi cauta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial si care, prin neglijenta muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil.

Voi merge pana la desfacerea contractului de munca, daca asta repara partea de stricaciune a imaginii spitalului, care este umbrita de neglijenta unuia sau altuia”, a declarat Alexandru Oros, managerul unitatii medicale.