Părinți de nota 10

Cum a raspuns Horia Brenciu dupa ce si-a pus o poza cu sotia lui si o femeie i-a scris: “Batrana pentru tine Horia…

Horia Brenciu s-a casatorit cu Alice Dumitrescu, dupa o lunga relatie de prietenie. Desi multa lume comenteaza legat de faptul ca Alice este mai mare decat artistul, ei se iubesc foarte mult si se bucura de familia minunata pe care au intemeiat-o.

Unul dintre exemple este chiar un comentariu care a aparut pe retelele de socializare, la una dintre fotografiile in care apare juratul de la Vocea Romaniei, alaturi de sotia lui. Internautul i-a reprosat lui Horia ca Alice este prea batrana pentru el. „Batrana pentru tine Horia…Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, i-a scris cineva, iar cantaretul i-a raspuns imediat: “„Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva”.

Horia Brenciu a dezvaluit, pentru unica.ro, ca sotia i-a fost producatoare timp de multi ani, iar dupa un timp i-a devenit din nou sefa. Sotia sa, Alice, este la conducerea Academiei de Arte Horia Brenciu.

Horia Brenciu s-a casatorit in 2014 cu producatorul TV Alice Dumitrescu, dupa opt ani de relatie. Ce doi se stiu din anii ’90, de pe vremea cand erau colegi la celebrul show „Scoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au impreuna o fetita superba, Mina, care a venit pe lume in data de 1 noiembrie 2012.

Cei doi au adoptat si un baietel pe nume Toma, iar Alice mai are doua fete, Andreea, dintr-o casatorie anterioara, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, si Maria, nascuta in urma unei scurte povesti de dragoste cu un coleg de breasla.

Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Protv care este relația cu soția lui.

El spune că, deși mai sunt certuri între el și Alice Dumitrescu, nu are de gând să se despartă de soția sa. De altfel, consideră firești certurile dintr-un cuplu.

”Nu mă despart de nevastă-mea. Și noi ne mai certăm. Un cuplu normal se ceartă… Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”, a spus Horia Brenciu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV.

În pofida succesului profesional și al familiei frumoase, Horia Brenciu ascunde o dramă. Mama sa a murit de cancer când el avea doar 11 ani.

”Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a mai spus Horia Brenciu într-un alt interviu.