Părinți de nota 10

Un copil gasit pe strada sustine ca este baiatul care a disparut in urma cu aproape 8 ani! Mama l-a luat de la scoala si nu s-a mai stiut nimic despre el

Un copil de 14 ani a fost gasit pe o strada in orasul Newport, statul Kentucky. El s-a recomandat a fi Timmothy Pitzen, un copil care a disparut in 2011 si care a fost rapit, fiind nevoit sa mearga pe jos sute de kilometri pentru a scapa.

Pe 11 mai 2011, Timmothy, pe atunci in varsta de sapte ani, a fost vazut ultima oara, in compania mamei lui, care il luase de la scoala „Greenman Elementary School”, din Aurora, Illinois. Ea le-a spus celor de la scoala ca trebuie sa-l ia pe micut din cauza unei urgente in familie, iar apoi l-a dus in excursie in Wisconsin, la gradini zoologice si locuri de distractie, a notat dailymail.co.uk. Pe 12 mai 2011, baiatul a fost vazut ultima oara in viata.

Femeia, Amy Fry-Pitzen, in varsta de 43 de ani, a fost gasita moarta, peste doua zile, intr-o camera de motel din Rockford. Ea comisese un suicid – isi taiase venele – si a lasat un bilet in care scria ca baiatul ei e bine, dar nu va mai fi vazut de nimeni vreodata.

Copilul le-a spus oamenilor legii ca a reusit sa fuga de la rapitorii lui si ca a mers sute de kilometri. El le-a spus ca cel mai mult a fost tinut de rapitorii lui intr-un hotel, despre care crede ca ar fi fost din Cincinnatti, statul Ohio. Cand i s-a ivit posibilitatea sa evadeze a facut-o.

Isi aminteste ca a trecut, mai intai, un pod lung. Nu s-a oprit din alergat pana n-a depasit granita statului. Rezidentii din zona unde a fost gasit baiatul de 14 ani au spus ca acesta avea zgarieturi pe fata si vanatai si ca era speriat si agitat.

I-a descris cu lux de amanunte pe cei care l-au tinut captiv

Copilul le-a oferit anchetatorilor date detaliate despre cum arata rapitorii lui, doi barbati albi si conformatia musculoasa. Unul este mai inalt, are parul cret si un paianjen tatuat pe gat.

Celalalt este mai mic de statura si are un tatuaj cu un sarpe pe brat. El a descris si masina cu care a fost plimbat, un SUV Ford, inmatriculata in statul Wisconsin. „Nu stim daca e chiar Timmothy Pitzen sau este doar o farsa”, a spus ofiterul de politie Bill Rowley. Alana Anderson, bunica lui Timmothy, a spus ca nu si-a pierdut niciodata speranta ca va fi gasit pustiul.

„Nu vreau sa spun nimic pana nu sunt sigura ca e adevarat. Ma rog sa fie el si sa fie ok”. Dupa ce fiica ei s-a sinucis, Alana a primit o scrisoare pusa la posta de fata ei, in care scria: „L-am dus intr-un loc sigur. Va fi bine ingrijit si el spune ca va iubeste. Va rog sa intelegeti ca nu puteti face nimic pentru a-mi schimba dorinta”.

James Pitzen, tatal lui Timmothy, a povestit cum a fost ultima zi in care si-a vazut fiul. „Eu l-am dus la scoala. A sarit de pe locul din spate si i-am spus «Te iubesc, pustiule». Mi-a raspuns «Si eu te iubesc, ne vedem mai tarziu».” Barbatul a recunoscut ca a mai avut probleme in casnicie, dar cand a aflat ca s-a sinucis sotia lui a fost socat.

„Am fost foarte socat. Mi-au spus ca au gasit-o moarta intr-o camera dintr-un motel ieftin. Ea a avut o lama de ras cu care si-a taiat venele. E clar ca se lupta cu niste demoni”, a ai spus barbatul. De asemenea, James sustine ca sotia l-a sunat inainte sa se sinucida si i-a spus: „Timmothy e bine. Timmothy imi apartine. Timmothy si cu mine vom fi bine. Timmothy e in siguranta”. Barbatul sustine ca nu si-a pierdut niciodata speranta ca-si va gasi fiul ian viata.

„In fiecare zi cand ma trezem ma uitam la telefon sa vad daca nu e vreun mesaj de la detectivi care sa-mi spuna «Hei, l-am gasit pe Timmothy». Va fi o zi speciala cand va veni acasa. Abia astept. O sa plang mult in ziua in care il voi avea din nou acasa”, a mai spus James Pitzen.