Părinți de nota 10

Anda Călin, schimbare neașteptată de look. Cum arată acum iubita lui Liviu Vârciu

Anda Călin și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Frumoasa iubită a lui Liviu Vârciu s-a vopsit, iar acum se bucură de șuvițele sale blonde.

Anda Călin și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Iubita prezentatorului Liviu Vrâciu a fost la salonul de înfrumusețare și a apelat la o schimbare curajoasă. Bruneta are acum șuvițe blonde, iar schimbarea îi priește de minune.

Anda Călin a publicat imagini din salonul de înfrumusețare, iar fanii au fost surprinși să vadă schimbarea.

Anda Călin îi este mereu aproape artistului și îl susține în tot ceea ce își propune, dar și Liviu Vârciu își apreciază și răsfață iubita în cele mai frumoase moduri.

În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc și preferă să își țină viața personală departe de micile ecrane ale telespectatorilor. În primăvara anului 2019, frumoasa brunetă a adus pe lume cel de-al treilea copil al artistului, un băiețel perfect sănătos.

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a spus Anda Călin despre modul în care ea și iubitul său s-au cunoscut, conform Libertatea.