Părinți de nota 10

Ce spune Cristina Cioran despre starea de sănătate a fiicei sale, la 6 de luni de când a fost născută prematur

Cristina Cioran trăiește o experiență de neuitat alături de fiica, chiar dacă amândouă au trecut prin mai multe încercări. La câteva luni după ce a născut prematur, actrița și fetița ei au fost infectate cu Covid-19. Iată ce spune vedeta despre stare de sănătate a micuței și despre cum s-a recuperat.

Cristina Cioran a trecut prin multe momente dificile pentru a-și aduce pe lume fiica. Actrița a fost nevoită să nască prematur și a durat o perioadă destul de lungă până a primit acordul medicilor pentru a o lua acasă.

Problemele nu i-au dat pace vedetei nici după ce și-a scos micuța din spital. La finalul lunii decembrie 2021, aceasta a anunțat că Ema a fost a fost infectată cu Covid-19, însă fetița se simte bine.

Deși a întâmpinat situații complicate, Cristina Cioran se bucură din plin de statutul de mamă și de timpul petrecut alături de fiica sa. Viața sa s-a schimbat complet de când și-a adus pe lume micuța.

Micuța Cristinei Cioran a făcut față provocărilor, chiar dacă este mică și fragilă. Actrița a dezvăluit că s-au recuperat rapid după ce au fost infectate cu o formă ușoară de Covid-19.

„Am avut mare noroc amândouă pentru că atât ea, cât și eu am avut forme ușoare de COVID, așa că ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregătite, însă. Ea este foarte rezistentă și puternică, chiar și atunci când s-a simțit rău, parcă era mai curajoasă ca noi. Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucurăm că suntem bine, sănătatea este cel mai important lucru.”, a povestit ea, potrivit viva.ro.

Având în vedere că s-a născut prematur, Ema impresionează pe toată lumea cu fericirea și energia sa.

„Din fericire, se recuperează extraordinar, trebuie în primul rând să mulțumesc echipei medicale de la Spitalul Universitar, Secția Prematuri. Doamnele doctor neonatolog au fost minunate, asistentele, moașele și infirmierele au avut și au mare grijă de bebeluși, tocmai ca să nu fie grea recuperarea lor și adaptarea la noul mediu și să nu simtă distanța de mamele lor.

Să nu uităm că Spitalul Univesitar este spital COVID, iar mămicile nu pot intra la
bebelușii lor decât o dată pe săptămână, câteva minute, foarte puțin pentru câtă nevoie au bebelușii de ele. Trebuie să recunosc faptul că Ema este norocoasă.”, a mai adăugat ea.