Părinți de nota 10

Rihanna este însărcinată! Artista și iubitul ei rapper, ASAP Rocky, au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți

Rihanna este însărcinată! Îndrăgita solistă și iubitul ei, rapper-ul ASAP Rocky, au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi artiști au făcut o ședință foto cu totul specială, la sfârșit de ianuarie, în New York-ul acoperit de zăpadă.

Rihanna și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea ei. RiRi și iubitul său s-au lăsat pozați ținându-se de mână, ochi în ochi și zâmbind, semn că vestea pe care au primit-o acum câteva luni este o bucurie nemăsurată pentru ei. Îmbrăcată într-o jachetă roz aprins, lungă, pe care a lăsat-o descheiată în zona abdomenului deja proeminent, cântăreața s-a arătat de-a dreptul strălucitoare.

Și rapper-ul este deja topit. Îndrăgostit până peste cap de faimoasa cântăreață și femeie de afaceri, acesta a sărutat-o drăgăstos pe frunte, la ședința foto făcută în cartierul în care acesta s-a născut, Harlem.

Rocky, foarte privat cu tot ceea ce ține de viața lui personală, a oferit un interviu-eveniment pentru GQ, în 2021, în care a vorbit și despre dragostea lui pentru Rihanna, despre care a zis că este „Aleasa”.

„Dragostea vieții mele, doamna mea”, a spus rapperul, care a adăugat că viața este „mult mai bună” de când este îndrăgostit. „Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus ASAP Rocky despre Rihanna. Zvonuri despre cuplul format din cei doi artiști au apărut încă din 2013, dar între timp, fiecare a mai fost implicat în alte relații. Cu toate acestea, s-au regăsit, iar acum se iubesc și par de nedestrămat.

Întrebat dacă își dorește copii, cântărețul de 32 de ani a spus la acea vreme: „Dacă acesta este destinul meu, absolut! Cred că aș fi un tată remarcabil, incredibil. Aș avea un copil foarte cool”. Iată că destinul avea rezervat un astfel de rol pentru el, iar în curând își va strânge fiul sau fiica în brațe.