Părinți de nota 10

Andra este în culmea fericirii! Soția lui Cătălin Măruță a făcut marele anunț. Smiley a reacționat imediat

Bucurie mare pentru fanii artistei! Andra este în culmea fericirii și a făcut acum marele anunț. Soția lui Cătălin Măruță a stârnit imediat reacții, inclusiv din partea lui Smiley.

Prima lună a noului an vine la pachet cu o mulțime de vești bune din partea cântăreței. Se pare că lucrurile merg strună pe plan profesional. iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla în curând.

Dincolo de cariera ei de succes din televiziune, artista îi bucură încă pe admiratorii ei cu melodii frumoase. Urmează să lanseze un videoclip nou, spre marea bucurie a celor care își doreau să asculte și piese proaspete din partea ei.

“O poveste în versuri, pe note muzicale. Un scenariu care să vă poarte într-o altă lume. Asta urmează: un nou videoclip pentru voi. Sunt atât de fericită că pot să vi-l ofer! În curând, vă arăt ținute de la filmări!”, este mesajul postat de Andra, pe contul ei de Instagram.

Secretul succesului ei, dincolo de talentul excepțional, este parteneriatul cu tatăl ei. Se pare că acesta i-a fost manager încă de când artista avea o vârstă fragedă.

Acum, un celebru milionar din România a dezvăluit ce s-a întâmplat atunci când soția lui Cătălin Măruță avea doar 16 ani.

“O știu pe Andra înainte de Măruță. Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’98, ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj, Dej, nu știu de unde, și mă ruga taică-su: ‘Domne, vreau să cânte fata mea gratis!’”, a dezvăluit afaceristul. (Citește AICI întreaga poveste.)